Sosyal Medya

SPOR

Şota gitti, takım ona emanet edildi!

Trabzonspor'un Şota ile yollarını ayırmasından sonra takım ona emanet edildi.



Trabzonspor, teknik direktör Åžota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Gençlik GeliÅŸtirme Teknik Sorumlusu Sadi TekelioÄŸlu yönetiminde çalıştı. TekelioÄŸlu, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra oyuncularla görüÅŸtüÄŸünü belirterek, "Biz kulübün hocasıyız. Altyapıda antrenman yaptırdığım sırada bir telefon geldi. A takımda böyle bir durum hasıl olduÄŸu ve ihtiyaç duyulduÄŸu için biz de geldik" dedi. 

Trabzonspor'un her zaman içerisinde olmuÅŸ bir insan olduÄŸunu ifade eden TekelioÄŸlu, "Görev verildi, bunun süresi nedir, ne deÄŸildir bunu konuÅŸmaya gerek yok. Bir gün de olabilir bu süre. Sonuçta ben Trabzonspor'un sözleÅŸmeli antrenörüyüm. BaÅŸkanımızdan talimat geldi. Biz de antrenmanı yaptıracağız" diye konuÅŸtu. 

Görevden ayrılmasının ardından Åžota Arveladze ile bir görüÅŸme yapıp yapmadığına iliÅŸkin soru üzerine de TekelioÄŸlu, "Futbolcularla görüÅŸme yaptık, sohbet ettik. Åžota Arveladze ile henüz görüÅŸmedim. Ben A takıma dışarıdan gelen birisi deÄŸilim. Kulübün içerisinden gelen birisi olduÄŸum için burada Åžota hocayla görüÅŸülmeyecek bir durum söz konusu deÄŸil" ifadesini kullandı. 

TekelioÄŸlu, Trabzonspor'da 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında teknik direktörlük görevinde bulunmuÅŸtu. 

TEKELÄ°O?LU: ANTRENMANDAYKEN ARADILAR 

Trabzonspor'da teknik direktör Åžota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör bulunana kadar takımı çalıştıracak olan Gençlik GeliÅŸtirme Teknik Sorumlusu Sadi TekelioÄŸlu ilk antrenmanına çıktı. TekelioÄŸlu, saha kenarında gazetecilere yaptığı açıklamada, antrenman öncesi oyuncularla bir görüÅŸme yaptığını belirterek, "Biz kulübün hocasıyız. Alt yapıda antrenman yaptırdığım sırada bir telefon geldi. A takımda böyle bir durum hasıl olduÄŸu ve ihtiyaç duyulduÄŸu için biz de geldik. Biz Trabzonspor'un geçmiÅŸte olduÄŸu gibi her zaman içerisinde olmuÅŸ bir insanız. Görev verildi. Bunun süresi nedir, ne deÄŸildir bunu konuÅŸmaya gerek yok. Bir gün de olabilir bu süre. Sonuçta ben Trabzonspor'un sözleÅŸmeli antrenörüyüm. BaÅŸkanımızdan talimat geldi. Biz de antrenmanı yapacağız" dedi. 

TekelioÄŸlu, görevden ayrılmasının ardından Åžota Arveladze ile görüÅŸmediÄŸini belirterek, "Futbolcularla görüÅŸme yaptık, sohbet ettik. Åžota Arveladze ile henüz görüÅŸmedim. Ben A takıma dışarıdan gelen birisi deÄŸilim. Kulübün içerisinden gelen birisi olduÄŸum için burada Åžota hocayla görüÅŸülmeyecek bir durum söz konusu deÄŸil" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.