Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Eynesil?de Çamurlu ayakkabıya son

Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, ilçe genelinde ulaşılmadık ve bakımı yapılmamış yol bırakmayasıya kadar çalışmalara aralıksız devam edileceğini kaydederek, vatandaşın ayağını çamurdan kurtaracağız? dedi.



Eynesil Belediye BaÅŸkanı CoÅŸkun SomuncuoÄŸlu, ilçe genelinde ulaşılmadık ve bakımı yapılmamış yol bırakmayasıya kadar çalışmalara aralıksız devam edileceÄŸini kaydederek, vatandaşın ayağını çamurdan kurtaracağız” dedi.

 Eynesil’de mahalle ve ara yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Eynesil Belediyesi ilçede alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra mahalle ve ara yol betonlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   
 

 Eynesil Belediye BaÅŸkanı CoÅŸkun SomuncuoÄŸlu, Derebaşı mahallesi, Köseli Mahallesi, Altınlı Mahallerimizde bulunan ara yollarda dâhil tüm yolları elden geçirdiklerini kaydederek, hiçbir vatandaşımız evine çamurlu ayakkabıyla girmeyecek. Biz bu yönde çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettirip tüm ana ve ara yolları tek tek elden geçirip yol sorununu sonlandırmak istiyoruz” dedi.

SomuncuoÄŸlu, Köseli Mahallesi, Derebaşı Mahallesi, Altınlı Mahallesi ve Boztepe mahallelerinde yol bakım çalışmalarının devam ettiÄŸini ve bazı ailelerin yol özlemlerine de son verdiklerini kaydederek” halkımıza söz verdiÄŸimiz gibi durmak yok hizmete devam” diyerek ilçe genelindeki yol sorununu sonlandıracak olduklarını söyledi.

Haber: Fikret Bodur

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.