Sosyal Medya

Trabzon

KANCA?DAN TÃœRK KIZILAYI'NA 61 ÃœNÄ°TE KAN BA?IÅžI

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü öğrencileri ve personeli tarafından, Türk Kızılayı?na 61 Ünite kan bağışı yapıldı.



 

Türk Kızılayı Trabzon Åžube BaÅŸkanlığı tarafından Meslek Yüksekokulu MüdürlüÄŸünde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışı kampanyası öncesinde, Türk Kızılayı DoÄŸu Karadeniz Trabzon Bölge Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Emre NalçaoÄŸlu tarafından, MYO Konferans salonunda “Türk Kızılayı ve Kan Bağışı” konulu eÄŸitim verildi. Kan bağışı konusunda MYO ÖÄŸrenci ve personeline detaylı bilgi veren NalçaoÄŸlu, kan ihtiyacının her geçen yıl daha da arttığına vurgu yaptı. Kanın tek kaynağının insan olduÄŸunu, verilecek bir ünite kan ile 3(üç) insanın hayatının kurtulabileceÄŸini belirten Emre NalçaoÄŸlu, gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı KTÜ Sürmene MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı baÅŸta olmak üzere, tüm öÄŸrencilere ve personele teÅŸekkür etti. Kan Bağışı ekip sorumlusu Dr. Birgül Eskici ise, “Geçen dönem 55 ünite kan bağışında bulunan MYO’da kan bağışı sayısı 61 üniteye çıktı. Artarak devam eden ve düzenli olarak kan bağışında bulunan MYO mensuplarına teÅŸekkür ediyorum.” Dedi.

Türk Kızılayı’nın Kan Bağışı kampanyaları, “Türk Kızılayı’na kan bağışı yapın, üç kiÅŸiye umut olun, hayat kurtarın.”,  “Benim kanıma da ihtiyaç olabileceÄŸi hiç aklıma gelmedi.”, “Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olmasın”, “Benim başıma geleceÄŸi hiç aklıma gelmedi.” Sloganları ile devam etmektedir. MYO MüdürlüÄŸündeki kan bağışı kampanyası çerçevesinde, MYO Müdür Yardımcısı ÖÄŸr. Gör. Cahit Soysal, MYO Sekreteri Ali Rıza KöroÄŸlu, öÄŸretim elemanları ve idari personel ile öÄŸrenciler tarafından 61 ünite kan bağışı yapıldı. Kan bağışında bulunan öÄŸrenci ve personele Kızılay görevlilerince kek, soda ve meyva suyu gibi çeÅŸitli ikramlar yapıldı, hediyeler verildi.

Haber: Ali Rıza KöroÄŸlu

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.