Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

Giresunlulardan Gövde Gösterisi

Bayrampaşa Giresunlular Derneği muhteşem bir törenle açıldı.



BayrampaÅŸa Giresunlular DerneÄŸi muhteÅŸem bir törenle açıldı. Daha önce kurulan ancak açılışı yaz aylarına denk geldiÄŸi için ertelenen BayrampaÅŸa Giresunlular DerneÄŸi dün yapılan kurdele kesme töreni ve yapılan etkinliklerle açıldı.

Dernek merkezinde yapılan kurdele kesme töreninden sonra BayrampaÅŸa Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan tören son yıllarda yapılan en görkemli dernek açılışlarından birine sahne oldu. Ankara’da meydan gelen terör saldırısı nedeniyle müziksiz yapılan açılışı Giresunlular ve dostlarının ilgisi yoÄŸun oldu. BayrampaÅŸa protokolünün de büyük ilgi gösterdiÄŸi açılışta ilçede bulunan siyasi partiler baÅŸkan düzeyinde temsil edildiler.

 

Musa Ada’nın muhteÅŸem sunumu ile baÅŸlayan programda ilk konuÅŸmayı Dernek BaÅŸkanı Ali Öztepe yaptı. Öztepe konuÅŸmasında “bölgemizde bulunan büyük bir eksikliÄŸi bu dernek vasıtasıyla gidermiÅŸ olduk. Bizim anlayışımıza göre hizmet bir nimettir, nimet ise birlikte olmaktır. Ben katıldığınız için sizlere, yaptıkları özverili çalışmalarla da yönetim kuruluma teÅŸekkür ediyorum”dedi.

Toplantıya katılan BayrampaÅŸa Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Gökhan BalekoÄŸlu bir konuÅŸma yaparak Giresunluları kutladı, böyle güzel bir dernek kurdukları ve güçlü bir kadro oluÅŸturdukları için onları tebrik etti. BalekoÄŸlu “siz deÄŸerli hemÅŸerilerimi tebrik ediyor, hayırlı faaliyetler yapmanızı temenni ediyorum” dedi. 

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Ä°stanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan da bir konuÅŸma yaparak dernek yöneticilerini tebrik etti ve “ne zaman çağırırsanız yanınızda olacağım” dedi. Hasan Turan daha sonra “ben de sizler gibi sivil toplum kuruluÅŸlarında hizmet eden bir kardeÅŸiniz iken bu yolculuÄŸa baÅŸladık. Yıllardır bu camianın içinde hizmet eden biri olarak yapılan çalışmanın önemini anlıyorum. Köylerimiz, ilçelerimiz ve ilimiz adına dernekler kurduk. Daha sonra bunları federasyon çatısı altında topladık. Bununla ortak enerjilerimizi sinerjiye dönüÅŸtürmeyi hedefledik. Bu sinerjimizi de ilimizin ve insanımızın tanıtımına çevirdik. Bunu da en iyi bir ÅŸekilde baÅŸardığımıza inanıyoruz. Bunu Taksim YürüyüÅŸlerinde ve Feshane’de yapılan Giresun Günlerinde cümle âleme gösterdik” diyerek sözlerini noktaladı.

MHP Ä°stanbul 2. Bölge milletvekili adayı Av. Hakan Özbay da bir konuÅŸma yaparak dernek yöneticilerine baÅŸarılar diledi. HemÅŸerileri ile bir arada olmaktan duyduÄŸu mutluluÄŸu belirtti.

Toplantıya siyasi parti temsilcileri yanında çok sayıda STK temsilcisi ve Giresunlular ve BayrampaÅŸalılar katıldı.

 

Haber: İbrahim Balcıoğlu

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.