Sosyal Medya

GÃœNCEL

Güle güle büyük usta

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan son yolculuğuna uğurlandı. Usta isim için çin ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu?nda düzenlendi.



Hastalığına yeniÅŸ düÅŸüp Acıbadem Hastanesi’nde 66 yaşında hayata gözlerini yuman Kayahan için ilk tören Cemal ReÅŸit Rey Konser Salonu’nda düzenlendi. Törene Kayahan’ın arkadaÅŸları, çok sayıda sanatçı ve sevenleri katıldı. CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, BeÅŸiktaÅŸ Belediye BaÅŸkanı AV. Murat Hazinedar çelenk gönderdi. Kayahan’ın çok güzel ÅŸeyler yaptığını kaydeden Arif SaÄŸ ,”Kayahan çok güzel ÅŸeyler yaptı, çok güzel ÅŸeyler bıraktı” dedi. Opera sanatçısı Hakan Aysev ise, “Çok büyük bir deÄŸer. Çok büyük bir kayıp. Onun deÄŸimiyle o adını gerçekten göklere ve yüreklere yazdı” diye konuÅŸtu. Törende bir konuÅŸma yapan Suat Suna da, “Çok büyük bir kayıp. Yeri zor dolacak hatta dolmayacak. Biz baba oÄŸul gibiydik” ifadelerini kullandı. Nilüfer de çok üzgün olduÄŸunu ve Kayahan’ın 35 yıllık arkadaşı olduÄŸunu söyledi.

Cenazeye Erdoğan da katıldı

 

Tedavi gördüÄŸü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan, son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Törene katılan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, ön safta cenaze namazı kıldı.

Kayahan'ın cenaze törenine CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan da katıldı... Tedavi gördüÄŸü hastanede kansere yenik düÅŸüp 66 yaşında hayata gözlerini yuman Kayahan için TeÅŸvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Kayahan’ın eÅŸi Ä°pek Açar, kızları Aslı Gönül ve Beste'nin yanı sıra, Hakan Peker, Ä°skender PaydaÅŸ, Oya BaÅŸar, Erol Evgin, çok sayıda sanatçı dostu ve sevenleri katıldı. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın geliÅŸi nedeniyle cami ve çevresinde yoÄŸun güvenlik önlemi alındı. Kayahan’ın eÅŸi Ä°pek Açar, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Kayahan’ın sevenleri uzun süre gözyaşı döktü. Ünlü sanatçının Türk bayrağına sarılı tabutunun üzeri çiçeklerle süslendi. Kayahan’ın cenazesi öÄŸle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı’nda topraÄŸa verildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.