Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Devlet Bahçeli uyumadan çalışmaya başladı

Devlet Bahçeli, gece gündüz durmadan çalışmaya başladı.



MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden kendi odasında çekilmiÅŸ bir fotoÄŸrafını paylaÅŸarak mesajlar yayınladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda, "Uyku orucundayım, çalışma nöbetindeyim" mesajını verdi. 

Ä°ÅŸte Devlet Bahçeli'nin yaptığı o açıklamalar... 

"Hayat baÅŸlı başına bir mücadele mahsulüdür. Ä°nanıyorsak, kendimize güveniyorsak, savunduÄŸumuz ilkelere baÄŸlıysak, her zorluk aşılacaktır. 

Yüksek hedeflere, kutlu baÅŸarılara cılız iddialarla, yetersiz hazırlıklarla, küçük heyecanlarla ulaşıldığı görülmemiÅŸ, duyulmamıştır. 

Büyük ülkülerin lezzetine kısa soluklu, sürekli mazeret imal eden, yılgınlık gösteren, cesaretini cüretiyle buluÅŸturamayanlar varamayacaktır 

Ürkek, tereddütlü, aciz, kararsız ve inançsız mizaçlar dereyi bile tepe yapacak ruh ve zihin açmazına sahiptir. 

Türkiye’de çok sorun vardır, Türk milleti bunalım ve buhran kapanındadır. Ama buna teslim olamayız, bunu es geçemeyiz. 

Tarihle eÅŸanlamlı olan milletimizi ebediyetin patikasından savurmak için ihanetin potasında buluÅŸanlar dur durak bilmemektedir. 

Åžahsen Türk tarihinin ve Türk kültürünün Türkiye sevdalılarına yüklediÄŸi sorumluluÄŸun farkında ve bilincindeyim. 

Bu itibarla uyku orucundayım, çalışma nöbetindeyim, sınırsız bir mücadele azmindeyim. 

Tıpkı bir merkezden çıkarak yayılan ışık huzmeleri ya da atılan bir taÅŸla su üzerinde git gide yayılan çemberler gibi milletime ulaşıyorum. 

Tarih her ÅŸeyin bir kerede olup bittiÄŸi nihai yenilgiler, nihai zaferler sahnesi deÄŸildir. Ve tarih henüz hükmünü vermemiÅŸ, söz bitmemiÅŸtir. 

Merhum Ömer Seyfettin der ki; “milletleri harekete geçiren büyük felaketlerdir. Bir millete sen yoksun demek ateÅŸli bir küfürdür.” 

Bu küfür her gün duyuluyor, her gün kulaklarımızı çınlatıyor. Takdir edersiniz ki buna katlanmak, buna dayanmak imkansızdır. 

Küfrü ezmek, yanlışa engel olmak için kolları sıvadım, ceketi çıkardım ve milletimle kucaklaÅŸmak, doÄŸruları haykırmak için daha da bilendim. 

Umut varsa hayat vardır, hedef varsa, ÅŸuur açıksa, iyiye, güzele, hidayete baÄŸlılık tamsa tüm sorunlar yerle yeksan olacaktır." 

Bahçeli kolları sıvadı! 

"Uyku Orucundayım" diyen MHP lideri Bahçeli, kolları sıvanmış ÅŸekilde bir fotoÄŸraf paylaÅŸarak,  "Meraklanmayın, Türkiye; Anka KuÅŸu gibi, küllerinden yeniden doÄŸacaktır." dedi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.