Sosyal Medya

SPOR

HACISOAMANO?LU TAKTÄ°?Ä° TUTTU!

Ey Aziz yapana değil yaptırana bakacaksın..



Zeki Gökçe

 

 

Fenerbahçe ile Kadıköy de oynanan ve 0-0 berabere biten Trabzonspor karşılaÅŸmasının yıldızı Trabzonspor baÅŸkanı Ä°brahim HacıosmanoÄŸlu idi.

   Bugüne kadar oynanan bilmem kaç maçta Trabzonspor  Fenerbahçe’yi içerde de dışar da da yenemiyormuÅŸelbette yenemezsin çünkü Fenerbahçe’nin başında tüm dünya’nın tanımış olduÄŸu ÅŸikeci baÅŸkanı ve geçen sene de “Takımı Ersun Yenal deÄŸil ben ÅŸampiyon yaptım “ diyen ve mahkemelerde aklanmaya çalışan baÅŸkanı Aziz Yıldırım var.

  

Onun bugüne kadar yaptıklarından en güzelini bu sene de Trabzonspor baÅŸkanı Ä°brahim HacısosmanoÄŸlu yaptı.Ve “gerekirse ben Fenerbahçe için hakem odası bile basarım “ diyen Fenerbahçe baÅŸkanı Aziz Yıldırım’ın taktiÄŸiyle Kadıköy de Trabzonsporu yenmeyi bekleyen taraftarı karşısın da hakem Bülent Yıldırım’a maç öncesi baÅŸarı dilemesiyle daha da gerginleÅŸen ortam da Trabzonspor Fenerbahçe den seyircisi önünden 1 puan almasını becerdi!!!

   Trabzonspor yeni flaÅŸÅŸÅŸ! Transferleriyle Åžükrü SaraçoÄŸlu stadın da coÅŸkulu Fenerbahçe taraftarı karşısın da sahaya çıktı ama çok oturmuÅŸ kadrosuyla etkili futbolcularıyla saha da baskı kuran bir oyunda hem hakem fazla bir destek veremedi sarı lacivertli oyunculara hem de kaleci Hakan kalede devleÅŸti ve Fenerbahçe “O “ beklediÄŸi golü bulamadı ve sevinen taraf Trabzonspor oldu.

   Fenerebahçe teknik Direktörünün misafir takımın teknik direktörünü saha kenarında basın önünde “HoÅŸ geldin” diyerek tokalaÅŸmaması da süper ligde alışagelmemiÅŸ bir fanatizm görüntüsü verdi bana. Hayrola Ä°smail ne bu kin ne bu hınç…Demek ki Trabzonspor ve daha gecen sene “Hocam …hocam “dediÄŸin Ersun Yenal’a karşı bile içindeki hırsını tüm dünya izledi ve gördü.Yanlış olduÄŸunu tüm televizyonlar da ki spor otoriteleri de söyledi.

   Fenerbahçe Trabzonspor karşılaÅŸamasına gelince de  maalesef bu kadar verilen paralar kaleci Hakan’a helal olsun ya bi de kalede Hakan olmasaydı?

  Ya diÄŸer futbolcular hele hele Erkan Zengin ve diÄŸerleri…olmadı bana göre. Bu Trabzonspor taraftarı ve ben sizden ÅŸampiyonluk umutları az olan Bir Trabzonspor’un hiç olmazsa bu sene Fenerbahçe’yi Kadıköyde puansız sahadan göndererek eskilerden olduÄŸu gibi ÅŸampiyonluk kupasını bile alamadan soyunma odasına giden takım yapmanızı beklerdim.

   Neyse saÄŸlık olsun ekip olmuÅŸ ve süper futbolcularıyla oynadığı son 9 maçın 8 ini kazanmış bir Fenerbahçe’yi taraftarı karşısın da golsüz berabere bitirerek soyunma odasına yollamanız bile bize yetti be uÅŸaklar..

    Trabzonspor da ise bu maç sonrası hakemi arayarak maç öncesi baÅŸarı dileyen! taktiÄŸiyle Trabzonspor BaÅŸkanı Ä°brahim hacısoamanoÄŸlu  Türk Futbolun da çok daha konuÅŸulacak..

   Ey Aziz yapana deÄŸil yaptırana bakacaksın..

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.