Sosyal Medya

Sağlık

Halkın sanatçısı hayata veda etti

Hayatına Bulgaristan'da devam eden ve daha önce kalp ameliyatı geçiren Ciguli, dün saat 21.00 sularında yaşama veda etti...



Daha önce ameliyat olduÄŸu kalbinden rahatsızlanan ve Sofya'daki bir hastanede ameliyata alınan Ciguli, ciÄŸerlerinde yaÅŸanan sorun nedeniyle aldığı narkozdan uyanamayarak yaÅŸamını kaybetti. Ciguli'nin ölüm haberini Twitter’da Türk sanat müziÄŸinin ünlü sanatçısı Onur Akay duyurdu.

Akay, "Sosyal medyada daha önce 3 kez Ciguli’yi öldürdükleri için önce inanmadım! 3 ayrı menajerden aldığım haber ne yazık ki doÄŸru. Ciguli dün saat 21.00 sularında yaÅŸama veda etmiÅŸ. Sofya'daki bir hastanede ameliyata alınmış ancak, ciÄŸerlerinde yaÅŸanan sorun nedeniyle aldığı narkozdan uyanamayarak yaÅŸamını kaybetmiÅŸ. Kederli ailesinin başı saÄŸolsun. Ciguli'nin cenazesi,Bulgaristan'ın Haskova ÅŸehrinde topraÄŸa verilecek" dedi.

CÄ°GULÄ° KÄ°MDÄ°R?

Ciguli, 1957 yılında Bulgaristan‘da doÄŸdu. Bulgaristan resmi kayıtlarına göre adı Angel Jordanov Kapsov‘dur. Asıl adı Ahmet‘tir. 1991 yılında Çakıl Gazinosu'nda Hülya AvÅŸar'a akordeon çalarak gazino hayatıyla tanıştı. 1998 yazında Ä°zmir Fuarı'nda sahnede Ä°brahim Tatlıses ve Sibel Can'ın arkasında çaldı. Ä°ki sanatçının da sahne programı sırasında sergilediÄŸi renkli ÅŸovlarla adını müzik camiasında duyurdu. 1999 yılının Ocak ayında ise çıkardığı ‘Binnaz’ adlı ÅŸarkısıyla uzun süre gündemde kaldı. "Bizim Sokak" isimli dizide de rol alan Ciguli, 6. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde 'En Ä°yi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı' ödülüne layık görülmüÅŸtü. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.