Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

TİAB iftarında bütün Trabzonlular buluştu

Dursun Ali Yılmaz İSTANBUL-Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği'nin (TİAB) düzenlemiş olduğu iftar programına çok sayıda tanınmış işadamı ve bürokrat katıldı



             Ümraniye'deki Trabzon Parkı'nda gerçekleÅŸen iftar programına TÄ°AB BaÅŸkanı Nuh Çimento eski yönetim kurulu baÅŸkanı Atalay ÅžahinoÄŸlu misafirlerini kapıda karışladı..

              Ä°ftar yemeÄŸine baÅŸta  TOBB Eski BaÅŸkanı Fuat Miras,Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Ä°smail Yüksek,Ä°stanbul BaÅŸsavcı vekili Hasan Turan Yavuzyılmaz,Kuzey yıldızı DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Turgut Öksüz,Karkon BaÅŸkanı Tahsın Usta,Åžalpazarı EÄŸitim DerneÄŸi BaÅŸkanı Hasan Keskin,Mustafa TopaloÄŸlu,Cemal Keskın ve TDf baÅŸkan yardımcısı Hüseyin Ayaz ve ekibi de geceye katılanlar arasındaydılar.          

  Ä°ftara Gebzeden de büyük ilgi vardı.. Gebze bölgesinde uzun yıllar yöneticilik yapan Atalay ÅžahinoÄŸlu TÄ°AB BaÅŸkanı olarak düzenlediÄŸi iftarda Gebzeli misafirleriyle yakından ilgilendi.. Ä°ftara Gebze Fırtına  Trabzonspor DerneÄŸi BaÅŸkanı Harun Kaya, GTO Meclis Üyesi Gökhan AltıntaÅŸ, Emrulallah Bilgin,Kocaeli Ticaret Odası BaÅŸkanı Murat ÖzdaÄŸ'ın da  aralarında bulunduÄŸu birçok tanınmış Trabzonlu politikacı ve iÅŸ adamı katıldı.

      Geceye katılanlara teÅŸekkür eden TÄ°AB BaÅŸkanı Atalay ÅžahınoÄŸlu “Etkinliklerimizden ikincisini burada yapıyoruz.Burayı düzenledik burda DüÄŸünlerinizi,eÄŸlencelerinizi ve her türlü etkinliklerinizi artık burada yapabilirsiniz.Gecemize gelip burayı doldurduÄŸunuz için hepinize teÅŸekkür ederim”dedi. Gece müzik eÅŸliÄŸinde yapılan iftar yemeÄŸi ile sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.