Sosyal Medya

GÃœNCEL

o küaförlerin gülü

41 kere Maşallah? Ünlülerin kuaförü Sadık Bekar'a yaşam boyu onur ödülü verildi!



41 kere MaÅŸallah…

 
Ünlülerin kuaförü Sadık Bekar'a yaÅŸam boyu onur ödülü verildi!
 
 
 
Sinema, tiyatro, müzik ve sosyete dünyasının yakından tanıdığı 'Kuaförlerin Kralı' lakaplı Türkiye'nin en ünlü kuaförü Sadık Bekar, meslek hayatının 41’nci yılında 'Ä°stanbul Kuaförler DerneÄŸi' tarafından plaketle ödüllendirildi.
 
Yıllar önce  Türkiye’de ilk kez kaynak saç tasarımını uygulayan, icat ettiÄŸi bu yöntemle sosyete ve sanat dünyasındaki hanımları rahatlatan Sadık Bekar, “Böyle anlamlı bir ödülü bana layık görmelerinden dolayı Ä°stanbul Kuaförler DerneÄŸi'ne sonsuz teÅŸekkür ederim. Benim için büyük bir mutluluk” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
 
Hülya AvÅŸar, Bülent Ersoy, Ahu TuÄŸba, Serpil Çakmaklı, Zuhal Olcay, Seda Sayan, Zuhal Olcay gibi çok sayıda ünlü ismin yıllardır kuaförlüÄŸünü yapan Sadık Bekar, Levent’teki yerinde deneyimli ekibiyle hizmetini sürdürüyor.
 
 
 
41 yıldır kuaförlük mesleÄŸini sürdüren Sadık Bekar “Bu meslekte baÅŸarılı olabilmenin en önemli ÅŸartlarından biri; dertlerini size güvenerek anlatan müÅŸterilerinizin sorunlarını bir baÅŸkasıyla paylaÅŸmamaktır. Özellikle sanat dünyasında birçok sanatçı arkadaşım var, beni bir abi, bir arkadaÅŸ olarak görürler ve her türlü dertlerini paylaşırlar. Gelip bir baÅŸkası aÄŸzımdan bir kelime alamaz.” diyor.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.