Sosyal Medya

SPOR

Fenerbahçe, 3-0 hükmen galip ilan edildi!

Fenerbahçe - Trabzonspor maçında son karar verildi. Trabzonspor hükmen mağlup!



Federasyondan yapılan açıklamada ÅŸu ifadelere yer verildi: "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 08.04.2014 tarihli toplantısında, 10.03.2014 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor A.Åž.-Fenerbahçe A.Åž. Spor Toto Süper Lig müsabakası hakkında kararını verdi. 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 1-0 Fenerbahçe A.Åž. lehine devam ederken 45 + 9. dakikada müsabaka hakemi tarafından tatil edilen müsabaka ile ilgili olarak, Trabzonspor A.Åž. kulübünün Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. Maddesi uyarınca (3-0) hükmen yeniksayılmasına, Fenerbahçe A.Åž. Kulübü'nün (3-0) hükmen galip sayılmasına karar vermiÅŸtir." 

NELER YAÅžANMIÅžTI? 

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gerilimli maç tatil oldu! Ä°lk yarı boyunca 2 kez duran karşılaÅŸma, 45+10'da sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden tatil edildi. KarşılaÅŸmanın baÅŸlama düdüÄŸünün ardından bordo mavili taraftarlar sahayı konfeti yaÄŸmuruna tuttu. Mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım oyunu durdurarak sahanın temizlenmesini istedi. Hemen ardından bu kez sahaya tehlikeli bir yabancı madde atıldı. Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel sahaya atılan kapı kolunu yerden alarak hakeme gösterdi. Volkan'ın yanına gelen bir TFF temsilcisi kapı kolunu aldı. Sahaya atılan bu maddelerden dolayı maçın ilk 5 dakikası duraklamayla geçildi. 

GOLLE BÄ°RLÄ°KTE ORTAM YÄ°NE GERÄ°LDÄ°  

Ä°lk 5 dakika yaÅŸanan bu olayların ardından maç yeniden kesintisiz oynanmaya baÅŸladı. Ancak Fenerbahçe'nin Emenike'nin golüyle öne geçmesinin ardından ortam yine gerildi. Volkan'ın çimlerde kayarak yaÅŸadığı gol sevinci sonrası kale arkası tribünden sahaya yabancı maddeler yaÄŸdı. Bu esnada Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Volkan'ın koruduÄŸu kaleye kadar gelerek taraftarları sakinleÅŸtirmeye çalıştı. Volkan ise tribünden atılan bir cismi yine görevlilere teslim etti. Tribünde gerilimin giderek yükselmesi üzerine Bülent Yıldırım, yardımcılarını orta yuvarlaÄŸa çağırdı. Yıldırım burada futbolcularla bir süre konuÅŸtu. Daha sonra maç 7 dakikalık duraklamanın ardından yeniden baÅŸladı. 

45+10'DA HAKEMLER GÄ°TTÄ°! 

28. dakikada yardımcılarını saha içine çağırıp görüÅŸen Bülent Yıldırım, 45+10'da Volkan Demirel'in koruÄŸu kaleye atılan patlayıcı maddeler yüzünden bu kez doÄŸrudan soyunma odasına gitti. EÄŸer sahaya o maddeler atılmasa Trabzonspor soldan serbest vuruÅŸ kullanacak ve hemen ardından hakemin ilk yarıya eklediÄŸi 10 dakikalık süre dolduÄŸundan, Bülent Yıldırım devreyi bitirecekti. Ancak sahaya atılan patlayıcı maddeler nedeniyle, hakem ilk yarının bitiÅŸ düdüÄŸünü çalmadan, yardımcıları ile birlikte soyunma odasına gitti. Hakemlerle birlikte Fenerbahçeli futbolcular da soyunma odasının yolunu tuttu. Hakemlerin soyunma odasına gitmesinden 20 dakika sonra ise karşılaÅŸmanın tatil edildiÄŸi açıklandı. 

Ä°ÅžTE SON PUAN DURUMU 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.