Sosyal Medya

Trabzon

TRABZON BAYRAKTAR?I BEKLÄ°YOR

Trabzon yeniden Erdoğan Bayraktar heyecanı yaşıyor. 



Trabzon yeniden ErdoÄŸan Bayraktar heyecanı yaşıyor. BaÅŸbakanın her konuÅŸmasında kumpas dediÄŸi 17 Aralık operasyonun ardından Bakanlıktan istifa eden ve BaÅŸbakanı da istifaya davet edip ardından 1.5 saatlik görüÅŸme sonrasında özür dileyip Tayyip ErdoÄŸan ile barışan ErdoÄŸan Bayraktar vekili olduÄŸu Trabzon’da bekleniyor.

 
Edinilen bilgilere göre, BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Orhan Fevzi GümrükçüoÄŸlu ve bazı ilçe BaÅŸkanları heyet yaparak BaÅŸbakan ErdoÄŸan’a gidecek ve Bakan Bayraktar’ın yeniden tam yetki ile Trabzon’da seçim çalışmalarına baÅŸlaması istenecek. Bayraktar ise siyasete ağırdan ağırdan ısınıyor.
 
ErdoÄŸan Bayraktar’ın Bakanlıktan istifa etmesinin ardından Trabzon’a gelen aylık 3.5 milyon TL’lik yatırım istifasından sonra 400 bin TL olarak gelmiÅŸ ve bu da onun Trabzon’u ne kadar sevdiÄŸine delil olarak gösterilmiÅŸti.
 
Bayraktar’ın yakın çevresi de Bakan Bayraktar’ın yeniden siyasette etkin olacağına inanırken ‘Kendisiyle ilgili bir durum söz konusu olmadığı oÄŸlu ve ekibiyle ilgili de tüm mahkeme kararları müsbet geliÅŸti. Bu da ona her gün biraz daha moral veriyor’ diye konuÅŸtular.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.