Sosyal Medya

GÃœNCEL

Rahibe, karın ağrısıyla gitti doğum yaptı!.

İtalya'nın başkenti bir manastırda görevli, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan rahibe doğum yaptı.



El Salvador asıllı 32 yaşındaki adı açıklanmayan rahibe ÅŸiddetli karın aÄŸrısı ÅŸikayetiyle Rieti San Camillo deLellis Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede hamile olduÄŸu belirlenen rahibe bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Hamile olduÄŸunu bilmediÄŸini iddia eden Rahibe oÄŸluna, Rieti kentinin azizi olan ve Papa Francesco'ya da ismini veren San Francesco'nun adını verdiÄŸi açıklandı. Normal doÄŸumla dünyaya gelen bebeÄŸin 3.5 kilo ağırlığında olduÄŸu ve bebeÄŸin ilk ihtiyaçlarının hastanede doÄŸum yapan diÄŸer annelerin aralarında topladıkları parayla temin edildiÄŸi belirtildi.

"KÄ°LÄ°SEDEN AYRIL" TAVSÄ°YESÄ°

DoÄŸumun ardından Rieti Piskoposu Delio Lucarelli'nin sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, rahibeye, "Kilisedeki görevini bırakması tavsiyesinde bulunduÄŸu" belirtildi.

Regina Pacis Kilisesi Rahibi Fabrizio Borrello ise, "Tüm kent bu haberi konuÅŸuyor, uzun süre de konuÅŸmaya devam edeceÄŸe benziyor" diyerek, yaÅŸlı kadınlara yönelik huzurevi olarak da hizmet veren manastırda görev yapan diÄŸer rahibelerin de olayın etkisiyle sarsıldığını ifade etti.

Rahip Borrello ayrıca, "Rahibenin oÄŸluna annelik yapma kararı aldığını biliyorum. Papa bize insanlar hata yapsa da onurlarına yönelik saygısızlık yapılmaması gerektiÄŸini öÄŸretti" diye konuÅŸtu.
STAR

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.