Sosyal Medya

POLİTİKA

AK Parti İstanbul adaylarını belirliyor!

30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken en çok hareketlilik AK Parti'de yaşanıyor.



AK Parti'de adeta cumhuriyet tarihinin aday adaylığı rekoru kırılıyor. AK Parti'ye çok sayıda adaylık başvurusunda bulunuldu. Hal böyle olunca adayları belirlemekte bir o kadar zorlaşıyor. Bugün AK Parti Başbakan Erdoğan başkanlığında AK Parti İstanbul adaylarını beli

Toplantıya katılmak üzere AK Parti'ye gelen Başbakan Erdoğan'a vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen Seçim İşleri Üst Kurul toplantısı, Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, grup başkan vekilleri, kadın ve gençlik kolları başkanları da katıldı.

Toplantı için sabah evinden çıkarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığına gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılandı. Çevredeki apartmanlarda bulunan vatandaşlara el sallayarak selam veren Başbakan Erdoğan, bir evin penceresinde kendi fotoğrafının asılı olduğunu gördü. Erdoğan, kendisine el sallayan Kemal Uzunaksu isimli vatandaşı İl Başkanlığına davet edip bir süre görüştü.
İl Başkanlığından ayrılan Kemal Uzunaksu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Görüşmemizde Başbakanımızı evimize çaya davet ettim. Durumu müsait olduğunda geleceğini söyledi. Ayrıca kendisinden özel bir talebim oldu. İki oğlum, bir kızım var, ikisi üniversiteye gidiyor. Üniversiteye girişte bir sıkıntımız olduğunu anlattım. Kendisi ilgileneceğini söyledi. Bunun ne olduğunu açıklayamayacağım. Biz Başbakanımızı burada karşılamayı kendimize görev olarak görüyoruz. 16 milyon seçmen ölümüne Başbakanımıza bağlı. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

Kaynak: İHA

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.