Sosyal Medya

Sağlık

Huban Öztoprak, son yolculuğuna uğurlandı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Huban Öztoprak, toprağa verildi.



MuÄŸla’nın Marmaris ilçesinde geçirdiÄŸi Trafik Kazasısonrası ağır yaralanan ve tedavi gördüÄŸü hastanede hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Huban Öztoprak, kılınan cenaze namazının ardından topraÄŸa verildi. Cenaze namazına katılan arkadaÅŸları ve ailesi gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. Marmaris'te geçirdiÄŸi trafik kazasında ağır yaralanıp bitkisel hayata girdiÄŸi açıklanan tiyatro sanatçısı 26 yaşındaki Huban Öztoprak, 11 gündür tedavi gördüÄŸü hastanede yaÅŸam savaşını kaybetti. 

Huban Öztoprak’ın cenaze namazı bugün Atatöky 5. Kısım Camii’nde öÄŸle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazına Huban’ın annesi Nurcan Gülhan, babası Efkan Öztoprak, ses sanatçısı Emre AltuÄŸ, tiyatrocu Cihat Tamer, çalışma arkadaÅŸları ve çok sayıda yakını katıldı. Efkan Öztoprak’ın güçlükle ayakta durduÄŸu gözlendi. Baba Öztoprak, tabutun başında taziyeleri kabul etti. Annesi Nurcan Gülhan ise gözyaÅŸlarına hâkim olamadı. Yakınları acılı anne ve babayı sakinleÅŸtiremeye çalıştı. 

Cenaze namazı öncesi konuÅŸan Cihat Tamer, “Ne sosyal güvenceniz var, ne telif hakkınız var. Ben 71 yaşındayım bu yaÅŸa kadar yaÅŸamışsam kendimi mutlu hissetmeliyim. Hele böyle genç bir kızımızı kaybetmemiz bizi çok üzüyor. Avrupa’da marÅŸlarla bandolarla cenazeler uÄŸurlanır ama bizim ülkemizde öyle deÄŸil.” ifadelerini kullandı. 

‘Elde Var Hayat’ dizisinde beraber oynadıklarını belirten Emre AltuÄŸ da “Son derece disiplinli biriydi. Ä°ki sezon çalıştık. Son derece sevdiÄŸi bir iÅŸi yapıyordu. Allah mekanını cennet etsin.” dedi. 

Genç tiyatrocu, kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı’nda topraÄŸa verildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.