Sosyal Medya

MAÄžAZIN

İşte 2013'te yolu adliyeye düşen o ünlüler

2013 yılında adliye koridorlarında görünen ünlülerden bazıları...



2013'te adliye koridorları bol bol ünlü isimleriağırladı. Kimi hakaret kimi uyuÅŸturucudan gitti amaünlüler en çok boÅŸanmak için adliyeyi ziyaret etti. 

Adliye koridorları bu yıl ünlü isimleri ağırladı. Tiyatrocudan mankene, ÅŸarkıcıdan iÅŸadamlarına kadar birçok ünlü isim, mahkemeden mahkemeye koÅŸtu. 

Hakaret ve uyuÅŸturucu kullanmak gibi suçların yanı sıra bu yıl ünlüler, en çok boÅŸanmak için adliyeye geldi. 

Ä°ÅŸte 2013 yılını adliyede geçiren ünlüler: 

UyuÅŸturucu kullanmak suçundan dava açılan Tarkan'a, bir yıl boyunca denetimli serbestlik ve tedavi uygulanmasına karar verildi. Tarkan, 3 hafta da bir denetimli serbestlik bürosuna giderek hem danışman eÅŸliÄŸinde kontrol edilecek hem de tedavi görecek. 

Ä°brahim Tatlıses, AyÅŸegül Yıldız'dan tek celsede boÅŸandı. 

Sezen Aksu, sözlerini Yelda KarataÅŸ'la birlikte yazdığı "Rakkas" isimli ÅŸarkısı için dava açtı. Åžarkıyı DVD olarak piyasaya sürmek isteyen Aksu, KarataÅŸ'ın buna engel olmak istediÄŸini öne sürdü. 

Ajda Pekkan'ın gözlerini kurbaÄŸaya, dudaklarını ise maymun poposuna benzettiÄŸi iddiasıyla dava açılan Prof. Nazım Durak, 6 bin lira para cezasına çarptırıldı. TuÄŸçe ÇavuÅŸoÄŸlu, Ajda Pekkan'dan 250 bin lira tazminat istedi. 

Fatih Terim, bir maçın devre arasında kızı Merve Terim'e hakaret ettiÄŸini iddia ettiÄŸi Galatasaray Kongre üyesi Arif ÇalıkoÄŸlu'ndan ÅŸikâyetçi oldu. ÇalıkoÄŸlu'na hakaret suçundan 4.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

Kıvanç TatlıtuÄŸ'un kask takmadığı gerekçesiyle bin 484 lira para cezası ödemesine karar verildi. 

Meltem Cumbul, kendisinden 14 yaÅŸ küçük Alican ÖzbaÅŸ'a hem boÅŸanma davası açtı hem de psikolojik ÅŸiddet gördüÄŸünü iddia ederek koruma talep etti. 

Murat Boz'un TV'deki görüntülerine bakarak 'keçi memesi' benzetmesi yaptığı iddiasıyla hakkında dava açılan Prof. Dr.
Nazım Durak'ın 5 bin lira tazminat ödemesine hükmedildi. 

Bir TV programında Hayko Cepkin'e 'korku filminden çıkmış gibi, maymuna benziyor' dediÄŸi iddiasıyla yargılanan Davut GüloÄŸlu'nun, aynı suçu 3 yıl içinde iÅŸlemezse hakkındaki dava düÅŸecek. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.