Sosyal Medya

MAÄžAZIN

Kanserle savaşan Kayahan'dan müjdeler!

anser hastalığı ile mücadele eden Kayahan'dan sevenlerine müjde!



Kayahan daha önce iki kez yendiÄŸi amansız hastalığıyla yeniden mücadele ediyor. Kemoterapi tedavisi gören usta ÅŸarkıcı, “Hamdolsun saÄŸlığım iyi.. Yeni bir albüm çalışması bile yapıyorum. Sevenlerime müjde müjde olsun” dedi.

1990 yılında bacağında çıkan yaÄŸ bezesiyle kansere yakalandığı fark edilen ve altı ay ömür biçilen ünlü ÅŸarkıcı Kayahan, iki kez yenmeyi baÅŸardığı hastalıkla yeniden mücadele ediyor. Åžu aralar haftada dört günkemoterapi tedavisi gören usta sanatçı, “SaÄŸlığım çok iyi hamdolsun. Åžükredilecek çok ÅŸey var. Bu hastalığı tetikleyen en büyük ÅŸey stres. Moralim çok iyi. Åžimdilik sadece bu kadarını söyleyebilirim” diye konuÅŸtu.

Tedavisi sırasında boÅŸ durmayan Kayahan, bir albüm çalışması içerisinde olduÄŸunu da açıkladı. Bir tribüte albüm çıkarmak istediÄŸini belirten Kayahan, Ayselim albümünün yapımcıları Samsun Demir ve Murat Yıldırım’la görüÅŸme yaptığını söyledi. Albüm hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçınan Kayahan, “SözleÅŸme daha bitmedi. Güzel bir tribüte albümü olacağına inanıyorum” dedi.

DÜNYA YILDIZI iLE DÜET YAPACAK

Albümün prodüktörü Murat Yıldırım ise ‘Ayselim albümünde olduÄŸu gibi bu albümde de önemli isimler Kahayan parçaları okuyacak. Ayrıca Kayahan dünya çapında bir isimle de düet yapacak. Albümde çok sürpriz isimler yer alacak. Bir çok star Kayahan’ın albümünde olmak istiyor” diye konuÅŸtu. Usta bestecinin Geceler, Yemin Ettim, Odalarda Işıksızım, Esmer Günler, Gözlerinin Hapsindeyim ve Mor MenekÅŸe gibi dillere pelesenk olmuÅŸ birçok ÅŸarkısı bulunuyor.

Tribute albümü nedir?

Ustaya saygı anlamında, baÅŸka ÅŸarkıcıların o ustanın ÅŸarkılarını kendi yorumlarıyla söyledikleri albüm.
 
BUGÜN

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.