Sosyal Medya

YAÅžAMSANAT

Sabah Gazetesi fişlemelere başladı - ÖZEL

Sabah Gazetesi, AK Parti - cemaat gerilimini başka bir boyuta taşıdı.



HABER AKTÜEL - FiÅŸlenenler dosyasına yeni bir isim daha eklendi. Sabah Gazetesi, manÅŸet üzerinden fiÅŸlemelere baÅŸladı. 

AK Parti - cemaat gerilimini tırmandıran yayıncılığın altına imzasını atan gazete, akıllarda soru iÅŸaretleri bıraktı. 

Haberaktuel.com Genel Yayın Yönetmeni Muaz Kalaycı, Sabah'ın akıl almaz fiÅŸlemesini köÅŸesine taşıdı.

Ä°ÅžTE O YAZI 

Sabah Gazetesi kontrolden çıktı. Akıllara zarar yayıncılık; "deÅŸifre" adı altına aile bütünlüÄŸünü bozmadan tutun da, insan fiÅŸlemeye kadar uzandı. 

Caner - Asena Erkin'i ve dünyaya getirdikleri bebeklerini hiçe sayan Sabah, günlerce çifti boÅŸatmak için manÅŸet yayını yaptı. Hem de bütün uyarılara ve insan haklarına raÄŸmen. 

Aynı gazete ÅŸimdi de "fiÅŸleme" yapıyor. Hem de 2004 MGK'sındaki gibi gizlice deÄŸil, gazeteci eliyle manÅŸetlerden "aleni" yapılıyor. 

Dün, "cemaatin emniyet abisi" olduÄŸunu iddia ettiÄŸi kiÅŸiyi deÅŸifre eden anlayış, bugün de "aynı abi"nin baÄŸlantılarını ortaya çıkardığını ileri sürüyor. Üstelik bu, bir muhabir tarafından gizlice yapılıyor. Bir suçluyu izleyen polis edasıyla özgür bir adamın evinin kapısında bekleniyor, döndüÄŸü yola, girdiÄŸi binaya kadar tespit ediliyor. 

Ä°nsanların kalplerine, "bugün onlara, yarın da sana" korkusunu düÅŸürmek isteyebilirsiniz. Fakat "zalimin" zulmü varsa, "mazlumun" Allah'ı var, bilesiniz! 

Ä°nsanların hareket etme alanlarına tecavüz eden yayıncılık anlayışı kabul edilemez. "FiÅŸleme yok" diyen BaÅŸbakan'ın ve kabine üyelerinin bu aleni fiÅŸlemelere bir cevabı olsa gerek. Çünkü ortada BaÅŸbakan'ın bilgisiyle alınan ve satılan bir medya grubu söz konusu. En azından hükümet propagandası yapan "tarafı belli" bir gazeteden bahsediyoruz. Sormazlar mı adama: Hani fiÅŸleme yoktu?

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.