Sosyal Medya

GÃœNCEL

Zaman Gazetesi'nin o manşeti - ÖZEL

Başbakan Erdoğan, Zaman Gazetesi'nin attığı manşete ilginç bir tepki verdi.



 BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan haftasonunu Karadeniz'de geçiriyor. Önce Samsun'da kendisini bekleyen vatandaÅŸlara bir konuÅŸma yapan, ordan da Ordu'nun ilçesi Ünye'ye, daha sonra Fatsa'ya gitti.

ErdoÄŸan, buralarda yaptığı konuÅŸmalarda Zaman Gazetesi'nin manÅŸetine sert tepki gösterdi.

ErdoÄŸan, Ä°spanya'daki iktidar partisine yapılan yolsuzluk baskınını manÅŸete taşıyan gazeteye "edepli olun" çaÄŸrısı yaptı.

KÄ°MSE ANLAM VEREMEDÄ°

BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın bu çıkışına kimse anlam veremedi. Haberin "manÅŸet" deÄŸeri taşıdığını düÅŸünen vatandaÅŸlar, ErdoÄŸan'ın bu çıkışını anlamsız buldu.

ErdoÄŸan ÅŸunları söylemiÅŸti:

"Bugün bir gazete yazmış: Ä°spanya'da iktidar partisini polisler basmış, ne olmuÅŸ? Edepli ol edepli o baÅŸlığı atarken. Bir iktidar partisini polis gelip denetleyecekse bunun bi usulü vardır. Bu gazetenin uslubu bu olduÄŸu için böyle sanıyor. A'dan Z'ye abdestimizden ÅŸüphemiz yok, namazımızdan da ÅŸüphemiz yok. Onu siz muhalefetin dosyalarında arayın. Bu uluslararası oyun, kökü dışarda tezgah. TaÅŸeron olarak kullanıldılar. Yerli piyonlar bu komploda kullanıldı. Gezi'de bu oyunu nasıl bozduysak burada da bu oyunu bozacağı bunu bilin."

Ä°ÅžTE O MANÅžET

  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.