Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Başbakan Erdoğan son noktayı koydu

Başbakan Erdoğan, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda dershanelerin kapatılması hakkında çok çarpıcı açıklamalar yaptı.



ÇOCUKLARIMIZ YARIÅž ATINA DÖNMESÄ°N

Artık cumartesi pazar günlerini çocuklarımıza ayıralım. Cumartesi ve pazar günlerinde de yavrularımız yarış atına döndürülmesin. Onların da tatil hakkı var. Onların da dinlenme hakkı var. Onların da çimende ÅŸöyle yuvarlanma hakkı var. Bu haktan yavrularımızı mahrum etmeyelim. EÄŸitim sistemimizde yavrularımızı devletin eÄŸitim kurumlarında yetiÅŸtirdiÄŸimiz kadarıyla daha ileri imkanlarda yetiÅŸtirmenin gayretinde olacağız.

  

 

YAVRULARIMIZI EKONOMÄ°K KAYNAK OLARAK GÖREMEYECEKLER
Yavrularımızın adeta bir ekonomik kaynak olarak görülmesine fırsat vermeyeceÄŸiz. Ticari bir meta olarak görülmesine fırsat vermeyeceÄŸiz. Onun için çocuklarımıza oyun parkları, yeÅŸil alanlar ve ben çocukluÄŸunda ÅŸunu ÅŸunu yaptım diye masal hikaye kitaplarını yazabilsin bu çocuklar. Åžimdi ne diyecek ben cumartesi pazar günü dershanedeydim. Ä°nÅŸallah ÅŸimdi onun adı da konuyor, adımları da atılıyor. Bebek arabasındaki bebekten okula giden öÄŸrenciye kadar her planda önce çocukları hesaba katacak çocuklar iyi ÅŸehirlerde yaÅŸarsa büyüdüklerinde de iyi ÅŸehirler inÅŸa ederler.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.