Sosyal Medya

POLİTİKA

Başbakan Erdoğan son noktayı koydu

Başbakan Erdoğan, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda dershanelerin kapatılması hakkında çok çarpıcı açıklamalar yaptı.



ÇOCUKLARIMIZ YARIŞ ATINA DÖNMESİN

Artık cumartesi pazar günlerini çocuklarımıza ayıralım. Cumartesi ve pazar günlerinde de yavrularımız yarış atına döndürülmesin. Onların da tatil hakkı var. Onların da dinlenme hakkı var. Onların da çimende şöyle yuvarlanma hakkı var. Bu haktan yavrularımızı mahrum etmeyelim. Eğitim sistemimizde yavrularımızı devletin eğitim kurumlarında yetiştirdiğimiz kadarıyla daha ileri imkanlarda yetiştirmenin gayretinde olacağız.

  

 

YAVRULARIMIZI EKONOMİK KAYNAK OLARAK GÖREMEYECEKLER
Yavrularımızın adeta bir ekonomik kaynak olarak görülmesine fırsat vermeyeceğiz. Ticari bir meta olarak görülmesine fırsat vermeyeceğiz. Onun için çocuklarımıza oyun parkları, yeşil alanlar ve ben çocukluğunda şunu şunu yaptım diye masal hikaye kitaplarını yazabilsin bu çocuklar. Şimdi ne diyecek ben cumartesi pazar günü dershanedeydim. İnşallah şimdi onun adı da konuyor, adımları da atılıyor. Bebek arabasındaki bebekten okula giden öğrenciye kadar her planda önce çocukları hesaba katacak çocuklar iyi şehirlerde yaşarsa büyüdüklerinde de iyi şehirler inşa ederler.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.