Sosyal Medya

Müdür Ali Kambur'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Hemşin Halk Eğitim Müdür Yardımcılığı'ndan Pazar Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan Ali Kambur, yeni görevine başladı.



Pazar Atatürk Anadolu Lisesi MüdürlüÄŸüne atanan Ali Kambur, yeni görevine baÅŸlarken, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor.

Müdür kambur’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Pazar Ä°lçe baÅŸkanı Adem Yıldız, “Yeni müdürümüz Ali Bey’e baÅŸarılar diliyoruz. Pazarlı olması ve meslekteki deneyimi ile baÅŸarılı hizmetler vereceÄŸine olan inancımız tamdır.” diye konuÅŸtu.

mudur1.20131116002151.jpg

Müdür Kambur da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, “Velilerimizin de eÄŸitime katılmalarını saÄŸlayarak, öÄŸrencilerimizin kaliteli eÄŸitim almaları için çaba göstereceÄŸiz.” dedi.

Müdür Ali Kambur’un özgeçmiÅŸi:
1979 Yılında Pazar’da doÄŸdu. Pazar Ä°mam Hatip Lisesini bitirdikten sonra 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Ä°lahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2005 yılında HemÅŸin Merkez ilköÄŸretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ÖÄŸretmeni olarak göreve baÅŸladı.  2008 yılından 2010 yılına kadar öÄŸretmenlik görevi ile birlikte Halk EÄŸitim Merkezi MüdürlüÄŸüne vekâlet etti. 2010 yılında HemÅŸin Halk EÄŸitim Merkezi MüdürlüÄŸüne asaleten Müdür Yardımcısı olarak atandı. Sınava dayalı müdürlük atamasıyla 11.10.2013 tarihinde Pazar Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü olarak ataması gerçekleÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.