Sosyal Medya

POLİTİKA

Kenan Bıyık Noktayı Koydu

2009 seçimlerinde Rize Belediye Başkanlığı için 19.977 oy alıp Başkanlığı 2.377 oy ile kaybeden Kenan Bıyık hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili net konuştu ve adaylığı hakkında tarih verdi.



Rizede yaşayan ve Rizelilerin yakından tanıdığı Kenan Bıyık, Saadet Partisi Rize Eski İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bursa,’nın  kendisi hakkında Saadet Partisi ile Flörtte olduğu yönünde atılan twet haberlerinin söz konusu olmadığını belirterek, Saadet partisi ile ilgili bir görüşmesi olmadığını ve Sp İl başkanı ile en son kaza geçirdiğinde geçmiş olsun dileklerini iletmek için görüştüğünü söyledi. 

Bıyık ayrıca 20 yıldır Rize ve Trabzon da değişik hizmetlerde bulunduğunu, hizmetlerine sadece siyasi değil farklı şekillerde devam ettiğini ve 20 yıldır aynı numarayı kullanarak isteyen herkesin rahatlıkla ulaştığı nadir siyasetçilerden olduğunu belirtti.

İşleri dolayısıyla 2014 mahalli seçimlerinde kesinlikle aday olmayacağını söyleyen Bıyık, Rize’nin kendisinin vazgeçilmez sevdası olduğunu ve Rize ile bağlarını kimsenin koparamayacağını belirterek sonraki yıl yapılacak milletvekili seçimlerinde halkına hizmet etmek için çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.