Sosyal Medya

HEMŞİN'DE ENGELLİLER İÇİN KURS DAVETİ

Hemşin'de gönül elçilerinin girişimleriyle ilçede bulunan engelli vatandaşların sosyal hayata kazandırılması amacıyla kurs etkinliği düzenlenecek.



HemÅŸin’de Gönül Elçileri tarafından Halk EÄŸitim Merkezi ile yapılan görüÅŸmeler sonucunda, ilçede bulunan engelli vatandaÅŸların katılımlarıyla bir kurs açılmasına karar verildi.

hems2.20131101094417.jpg

HemÅŸin Kaymakamlığından yapılan basın duyurusunda konuyla ilgili ÅŸu açıklama yapıldı: “Kursa katılımın saÄŸlanması amacıyla Bahar Mahallesi’nde ikamet eden Neslihan Kobal’ın ve Ortaköy Mahallesinde yaÅŸayan engelli vatandaÅŸlarımız Selma Altay ile Safiye Altay’ın evine gidilerek açılacak olan kurs faaliyetleri, ulaşımın ne ÅŸekilde saÄŸlanacağı konusunda bilgiler verildi. Gönül elçimiz Ä°lçemiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık MüdürlüÄŸü personeli Ziraat Mühendisi Enam OdabaÅŸ’ın aracıyla gidilen Akyamaç köyünde Sayın Kaymakamımız Hamza Türkmen ve eÅŸi Pınar Türkmen, köy sakinlerinden Mecbure SaÄŸlam’ın evini ziyaret etti. Kaymakamımız ve gönül elçileri ailenin sorunlarını dinledi, ihtiyaçlarını belirledi. Mecbure SaÄŸlam’ın kızı Gönül SaÄŸlam HemÅŸin Halk EÄŸitim Merkezi MüdürlüÄŸü tarafından açılacak olan kursa davet edildi.”

hems1.20131101094441.jpg

hems3.20131101094454.jpg 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.