Sosyal Medya

Hemşin Kaymakamı?ndan okullara kitap desteği

Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, ilçedeki okulların kütüphanesi ile öğrencilere 6 bin TL değerinde kitap bağışında bulundu.



HemÅŸin Kaymakamı Hamza Türkmen, HemÅŸin Ä°lkokul, Ortaokul ve Çok Programlı Lisesi’ne kitap bağışı yaptı.

HemÅŸin Kaymakamı Hamza Türkmen tarafından okulların kütüphane ve kitaplıklarında öÄŸrencilerin hizmetine sunulmak üzere çocuk geliÅŸimi ve kültür kitaplarının yanında konu anlatımlı test kitapları, soru bankası kitapları, YGS ve LYS’ye hazırlık test kitapları ile yaprak testleri dokümanları dağıtıldı.

Kitapların dağıtımını yapan HemÅŸin Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Azim Önal, “Kaymakamımız Sayın Hamza Türkmen ile okullarımızı ziyaret ettiÄŸimizde kendileri sizlere kaynak kitap almak, okul kütüphanelerini ve kitaplıklarını yeni ve güncel kültür kitaplarıyla donatmak amacıyla destek sözü vermiÅŸti. Bugün Kaymakamımız Sayın Türkmen’in verdiÄŸi sözü yerine getiriyoruz. Yaklaşık 6 bin TL tutarındaki bu kitapları sizlere kazandırmanın büyük bir sevinç ve mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Öncelikle siz öÄŸrencilerimiz, öÄŸretmen arkadaÅŸlarım, yöneticilerimiz ve kısaca tüm Milli EÄŸitim camiamız adına Kaymakamımıza en içten teÅŸekkürlerimizi ve ÅŸükranlarımızı arz ediyorum. Sizlerin de ilçemizin eÄŸitim seviyesini yükseltmenize, okuma alışkanlığı kazanmanıza vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Müdür Önal, en iyi arkadaşın kitap olduÄŸunu vurgulayarak; öÄŸrencilerin, görsel medyadan uzak durmak için kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını isteyerek; su gibi, hava gibi kitap okumanın da bir ihtiyaç olduÄŸunu belirtti.

Merkez Ortaokulu Müdürü Zeki Sarı da yaptığı konuÅŸmada Ä°lçe Kaymakamı Hamza Türkmen’e teÅŸekkür ederek, bu atılımın okulun ve ilçenin eÄŸitim seviyesinin yükselmesine katkısı olacağını, böylece yıl sonunda okulun ve ilçenin SBS’deki baÅŸarıları ile yapılan çalışmaların meyvelerinin toplanacağını umduÄŸunu söyledi.

Daha sonra Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Azim Önal ve sınıf öÄŸretmenleri kitapları öÄŸrencilere teslim ettiler.

ktp12.jpg

ktp13.jpg

ktp11.jpg

ktp10.jpg

ktp9.jpg

ktp8.jpg

ktp7.jpg

ktp6.jpg

ktp5.jpg

ktp4.jpg

ktp3.jpg

ktp2.jpg

ktp1.20131106094703.jpg 

Kaynak www.pazar53.com  emeÄŸine saygılarımızla 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.