Sosyal Medya

POLİTİKA

Eski başkanlar gibi olmayacağım

Fahrettin Çebi, AK Parti Araklı?dan belediye başkanlığı için önceki gün aday adaylığını açıkladıktan sonra basın mensuplarına verdiği yemekte bir araya geldi.



Yemekte yaptığı konuşmada eski belediye başkanları gibi olmayacağını ifade eden Çebi, farklılıklarını ortaya koyacağını iddia etti. Adaylık sürecini ve aday olduktan sonra nasıl bir yol haritası izleyeceğini anlatan Çebi, “Otuz iki yıllık devlet memurluğuyla ilgili birikimlerimi Araklı’ya aktarmak için aday oldum. Karar verirken en önemli kriterimiz mevcut belediye başkanı ve aday adayları kadar bizimde bilgi ve birikimlerimiz var. Bizde bu birikimlerimizi yöreye hizmet etmek için kullanmaktır.

Benim bulunduğum makam hem mevki hem de gelir olarak belediye başkanlığı kadar güçlüdür. Burada Araklı’da yaklaşık yedi aydan beri edindiğim iki tecrübe var. Bunlardan ilki birlik ve beraberliği sağlamak bir diğeri ise yaşanabilir bir Araklı meydana getirmektir. Kentsel dönüşümden tutunda sosyal alanlar yaratmaya kadar. Bunları yapmak içinde ilçede bir çalışma gurubu oluşturmamız gerekiyor.

Bu çalışma gurubu içerisinde kanaat önderleri olacak, belediye başkanı olacak, kaymakam olacak, basın mensupları olacak bütün bu insanlar günde on dakika Araklı’yı düşünseler haftada yetmiş dakika eder. Bu insanlar aldıkları kararları bir araya gelip istişare ederek harekete geçirecekler.” diye konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.