Sosyal Medya

En gözde ilçe Hemşin olacak

Ak Parti Milletvekili Hasan Karal, Hemşin Belediyesi?ne yaptığı ziyarette konuştu:



AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, HemÅŸin Belediyesi’ne gerçekleÅŸtirdiÄŸi ziyaretinde, HemÅŸin Ä°lçesi’nin, tamamen organik bir ilçeye dönüÅŸtürülmesinin hedeflendiÄŸini açıkladı

HemÅŸin belediye binasını gezen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ä°lçe Belediye BaÅŸkanı Halim Kazım Bekar ile bir araya gelerek, bölgede sürdürülen çalışmaları deÄŸerlendirdi ve bazı bilgi paylaşımlarında bulundu. Karal’a, AK Parti Rize Ä°l Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti HemÅŸin Ä°lçe BaÅŸkanı Nadir Ä°nce de eÅŸlik etti.

HER ÅžEY HEMŞİN Ä°ÇÄ°N

Hasan Karal, belediye ziyaretinde yaptığı konuÅŸmada, HemÅŸin’e yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında konuÅŸtu. Karal, “Çok yakın bir zamanda TOKÄ° tarafından kentsel dönüÅŸüm ihalesi yapılacaktır. TOKÄ°, Türkiye’nin en gözde turizm alanlarından biri sayılabilecek bir inÅŸayı bölgemize kazandıracaktır. Çalışmaların tamamlanması halinde HemÅŸin ilçemiz, belki de Türkiye’nin en gözde ilçesi olacaktır” dedi.

HEDEFİMİZ: ORGANİK HEMŞİN

HemÅŸin’deki çalışmalarının bir diÄŸer boyutunun HemÅŸin havzasının organik tarım havzasına dönüÅŸtürülmesi konusundaki çalışmalar olduÄŸunu kaydeden Milletvekili Karal, “Özellikle Orman ve Su Ä°ÅŸleri Bakanlığımızın Türkiye genelinde baÅŸlattığı bal ormanları projesinin ilk ayağını biz HemÅŸin ilçemizde baÅŸlatmıştık. Ä°nÅŸallah burada çok modern ve devasa boyutta bir bal ormanı projesini tamamlamayı düÅŸünüyoruz. Balımız aslında çok kıymetli bir bal fakat tanıtılamamış. HemÅŸin balımızı bu organik üretimle marka haline getirmeyi hedefliyoruz” diye konuÅŸtu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.