Sosyal Medya

HALÄ°M BEKAR DOSYASINI TESLÄ°M ETTÄ°

Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, AK Parti Rize İl Başkanlığına yeniden aday olduğuna dair dosyayı teslim etti.



HemÅŸin Ä°lçesi Belediye BaÅŸkanı Halim Kazım Bekar, yeniden baÅŸkanlık için aday adayı olduÄŸuna dair dosyayı Rize Ä°l BaÅŸkanlığına teslim etti.

halim-kazim-bekar.jpg

TeÅŸkilat BaÅŸkanı Harun MertoÄŸlu’na dosyasını teslim eden BaÅŸkan Bekar, HemÅŸin’de AK Belediyecilikle birlikte önemli bir atılım baÅŸladığını ve özellikle kentsel dönüÅŸüm projesinin HemÅŸin’in makus talihini deÄŸiÅŸtirme anlamında bir fırsat olacağını ifade ederek, “Bir yola girdik ve 5 yılda HemÅŸin’de kimsenin tahmin edemeyeceÄŸi bir hareketlilik getirdik. Kentsel dönüÅŸüm projesi ve 3 ilçeyi birbirine baÄŸlayacak karayolu, HemÅŸin’in kabuÄŸunu kırıp bölgede ve hatta Türkiye’de önemli bir cazibe merkezi olması yolunda önemli projelerdendir. Bu projeleri tamamlamak ve HemÅŸin’i hak ettiÄŸi konuma taşıma noktasında hemÅŸerilerimizden bir 5 yıl daha talep ediyorum” dedi.

BUGÜN TOPLAM 8 BAÅžVURU

Bu arada, ÅŸimdiye kadar AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanlığına yapılan müracaatlara bugün de toplam sekiz yeni müracaat eklendi.


adem-asci.jpg 

gerçekleÅŸen müracaatlarda yine HemÅŸin Belediyesi için Adem AÅŸçı,30 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimlerde Belediye BaÅŸkan aday adaylığı ile ilgili dosyayı AK Parti Rize Ä°l TeÅŸkilat BaÅŸkanı Harun MertoÄŸlu'na verdiler.


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.