Sosyal Medya

Dursunali Yılmaz Adayım Dedi....

HEMŞİN BELEDİYE BAŞKANLI?INA İSTANBUL?DAN ADAY ADAYI AK Parti Rize İl Başkanlığınca 1 Ekimde verilen aday adaylıkları startının ardından müracaatlar devam ediyor.



AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanlığında gerçekleÅŸen müracaatla, HemÅŸin Ä°lçe Belediye BaÅŸkanlığı için Rize Basın camiasından ve HemÅŸin üzerinde bir çok konu hakkında yazı ve makeleler kaleme alan ve birden çok yazısında HemÅŸin ilçesinde yapılan yerel ve genel hizmetleri üzerine olan ve yazmış olduÄŸu konularınında aradan zaman geçtikçe tek tek gerçekleÅŸen, Ä°stanbul’da Gazetecilik ve aynı zamanda Muhasebe mesleÄŸi ile iÅŸtigal eden Dursun Ali Yılmaz, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler dolayısıyla HemÅŸin Belediye BaÅŸkan aday adaylığı ile ilgili dosyayı AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanlığında TeÅŸkilat BaÅŸkanı Harun MertoÄŸlu’na teslim etti.

Ak Parti HemÅŸin Belediye BaÅŸkan Aday Adayı Dursun Ali Yılmaz’ın kendi anlatımı ile ÖzgeçmiÅŸi ve Adaylıkla ilgili açıklamasında ÅŸunları söyledi.

“ 05.01.1970 Rize Ä°li HemÅŸin ilçesi doÄŸumluyum. Nurluca Köyü Ä°lkokulu’nu, HemÅŸin Ortaokulu’nu bitirdikten sonra Rize Tevfik Ä°leri Endüstri Meslek Lisesi ve ardından Kadıköy Ticaret Meslek Lisesini Dışardan bitirdim. Halen Anadolu Üniversitesi AçiköÄŸretim Fakültesi Ä°ktisat Bölümünden Hazıran 2013 tarihinde Mezun oldum.

1989 yılında ayrıldığım HemÅŸin Ä°lçemden,askerlik görevimi tamamladıktan sonra 1992 yılından bu yana bir Ä°stanbul Beykoz’da yaÅŸamımı sürdürüyorum.

Askerden önce ÇeÅŸitli Ä°ÅŸyerlerinde Garson olarak çalışıyorken,Askerden sonra Ticaret Meslek Lisesini Dışardan Bitirerek Muhasebe MesleÄŸine baÅŸladım. Serbest Mali MüÅŸavirlik Ofislerinde eleman olarak çalıştım, halen çalışmaktayım. 1992 den bu yana bulunmuÅŸ olduÄŸum Ä°stanbul’da HemÅŸehri dernekleri ve Sivil toplum örgütleri ile birlikte, Okul yıllarımdan bu yana Bölge Gazetesi olan Karadeniz Gazetesinde yazı, haber, Röportaj yazmaya baÅŸladım. Ä°stanbul’da çeÅŸitli Dergi, Gazete ve Dernek Vakif Kültürel Dergilerinde Haber ve KöÅŸe yazıları yazıyorum.Ä°stanbul’da yayın yapan Karadeniz Gazetelerine Ä°stanbul’daki Yöre Dernekleri ve Vakif’larının haberlerini yapıyorum. 2004 yılından bu yana Karadeniz bölgesine yönelik ağırlıklı Ä°stanbul’daki Dernek ve Vakif’ların haberlerinin yayınlandığı bir haber sitesinin sahibiyim.Sitenin ismiwww.medyakaradeniz.com dur.

Üye olduÄŸum Konfedeasyon,Federasyon ve dernekler :

BaÅŸta Karadeniz Sivil Toplum Örgütü KASTOB’un daimi üyesi ve basın komisyonu üyesi,Trabzon Dernekleri Federasyonu üyesi ve Basın Komisyonu üyesi,Rize Dernekleri Federasyonu daimi üyesi,Trabzon Åžalpazarı Dernekleri Federasyonu fahri üyesi,2002-2004 yılları arasında Ä°stanbul HemÅŸin EÄŸitim ve Kültür DerneÄŸi yönetim kurulu üyeliÄŸi yaptım.Halen aynı derneÄŸin üyesiyim.

Niçin Belediye Belediye BaÅŸkanlığı ;

HemÅŸin ilçesi benim yaÅŸamımda yarı ömrümün ve önemli bir yaÅŸ bölünü geçirmiÅŸ olduÄŸum,bundan sonraki süreçte de doyduÄŸum yer deÄŸil doÄŸduÄŸum yerde yaÅŸayıp ilçeme yapabileceÄŸimi düÅŸündüÄŸüm hizmetlerim olduÄŸunu varsayarak bu anlayış ile yola çıkıp ,doÄŸduÄŸum yerin kültür anlayışının da hayatımın geri kalan sürecinde de Tüm HemÅŸinliler ile birlikte yaÅŸayacağım yer olacak olması gerçeÄŸi ile yaÅŸam sürecimiz içinde yönetimlerin insan yaÅŸamlarında önemli bir araç olduÄŸu, çocukluÄŸumuzun önemli bir bölümünü yaÅŸamış olduÄŸum bu ilçede hizmetlerin sunulmasında benimde fikrim,düÅŸüncem,projem olacağını düÅŸünerek Belediye BaÅŸkanlığı gibi kutsal olan,bir o kadar onurlu bir göreve aday olmayı düÅŸündüm.Umarım bu göreve gelebilir ve HemÅŸin’in olması gereken geliÅŸmiÅŸlik düzeyine ulaÅŸmasında çalışmlar yapmayı HemÅŸin’e ve HemÅŸinli hemÅŸehrilerime hizmet edebilme ÅŸerefine eriÅŸirim.

Yerel Yönetim EÄŸitim ProÄŸramına Katıldım.

2002 yılı AÄŸustos ayından itibaren Ak Parti’nin Beykoz ilçesi’den üyesiyim.2008 yılı içerisinde Partimizin Arge Çalışma baÅŸkanlığı bünyesinde Türkiyede ilk defa bünyesinde Siyasetinin birebir öÄŸretildiÄŸi bir eÄŸitim olan özellikle Yerel yönetimlerdeki engin baÅŸarısını yeni seçilecek yerel yöneticiler için büyük önem veren BaÅŸbakanımız Recep Tayip ERDO?AN’ın talimatları üzerine baÅŸlatılan Yerel yönetim Akademisi projesi kapsamında BelediyeciliÄŸi bilgi ve becerinin birlikte bütünleÅŸtiÄŸi eÄŸitim proÄŸramını %82 baÅŸarı oranı ile tamamlayıp sertifikamı aldım.ÇeÅŸitli Sivil toplum örgütlerinde yöreye yapmış olduÄŸum hizmetlerimden dolayı bir çok Ödül aldım.BaÅŸta Resim çekmek,araÅŸtırma yapmak,özellikle yerel gazeteciliÄŸi önemsediÄŸim ve yerelin kalkınmanın gerçekleÅŸmesi ile her ÅŸeyin düzeleceÄŸini inandığım için,yerel yönetimlerin kalkınmada birinci basamak hizmetler olduÄŸuna inanıyorum.

Orta derecede Ä°ngilizce bilmekteyim. Gezmek, Seyahat etmek, Åžehircilik, Belediyecilik ve yerel belediyecilik ilgili her türlü bilgi belgeyi,sempozyumları tekip etmeyi seviyorum.Bu çalışmalar üzerine araÅŸtırma yapmak, geliÅŸtirmek ve yönetmek hobilerim arasındadır.Orta derecede Ä°ngilizce bilmekteyim.Halen Ä°ngilizce üzerine eÄŸitim almaktayım.Muhasebe elemanı olarak 14 yıldır mesleÄŸimi sürdürüyorum. WEB tasarım kursu eÄŸitimi aldım. Belediyecilik üzerine ÇeÅŸitli Seminerlere, sempozyumlara katıldım.

Cep Telefonum : 0.535.8194102

Email: dursunaliyilmaz@gmail.com

www.facebook.com/medyakaradenizcom


 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.