Sosyal Medya

SPOR

TFF?ye kupa göndermesi

TRABZON Dernekleri Federasyonu?nun gençlik kollarının büyük çalışmaları ile organize edilen ?Trabzon Tanıtım Günleri?



TRABZON Dernekleri Federasyonu’nun gençlik kollarının büyük çalışmaları ile organize edilen “Trabzon Tanıtım Günleri” ‘Karadeniz Fırtınası’ gibi esti geçti.2010-2011 Türkiye Lig Åžampiyonluk Temsili Kupası, “Trabzon Tanıtım Günleri” kapsamında düzenlenen etkinlikte Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’ne getirildi. Temsili kupa, daha sonra TFF’ye atfen takdim edildi. Festivale Trabzonspor’a emek vermiÅŸ ve Trabzonspor için ter döken futbolcular da katıldığı yarışma ile sonlandı..

TRABZON Tanıtım Günleri’ kapsamında düzenlenen etkinlikte, 2010-2011 sezonu temsili ÅŸampiyonluk kupası Trabzonspor'a takdim edildi. Temsili kupa, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) atfen takdim edildi. Festivale Trabzonspor’a emek vermiÅŸ ve Trabzonspor için ter döken futbolcular da katıldı.

Feshane sahilinde 61 takanın yer aldığı gösteride Haliç’e açılan takalar temsili lig kupasını Trabzon Dernekler Federasyonu BaÅŸkanı Mustafa Demir’e ve Trabzonsporlu futbolculara teslim etti. Ä°stanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, 3 Temmuz 2011’de baÅŸlayan ÅŸike soruÅŸturması hakkındaki kararını geçtiÄŸimiz Temmuz ayında açıklamış, Fenerbahçe Kulübü BaÅŸkanı Aziz Yıldırım baÅŸta olmak üzere birçok kiÅŸiye çeÅŸitli cezalar vermiÅŸti. Mahkemenin bu kararının ardından 2010-2011 sezonunun ÅŸampiyonu olarak kendilerinin tescil edilmesini ve hakları olan kupanın verilmesini isteyen Trabzonspor yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu’na yazı yazmış, ancak ret cevabı almıştı.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.