Sosyal Medya

MAÄžAZIN

Yıldız Tilbe'den kadınları kızdıracak açıklama

Yıldız Tilbe, İstanbul trafiğine çözüm için kadınların yüzde 50'sinin ehliyetinin alınması gerektiğini söyledi.



 

Mesut Yar'ın sunduÄŸu Burada Laf Çok programına konuk olan sanatçı Yıldız Tilbe, kadınları kızdıracak br açıklamada bulundu.

Programın ağır sorular bölümünde gelen ''Ä°stanbul trafiÄŸinin çözümü nedir?'' sorusuna Tilbe, ''Söylerim ama tepki almayayım. Biliyorum ama söyleyemeyeceÄŸim'' yanıtını verdi.

Bunun üzerine Mesut Yar, ''Bir parti gelecek, belediye baÅŸkanlığına adaylık teklif edecek belki o zaman söylersin'' dedi.

''Asla öyle bir ÅŸey olmaz. Deli miyim ben. Allah korusun'' karşılığını veren Tilbe, daha fazla dayanamadı ve çözümü söyledi:

'KADINLARIN YÜZDE 50'SÄ°NÄ°N EHLÄ°YETÄ° ALINMALI'

''Kadınların yüzde 50'sinin ehliyeti alınacak'' diyen Tıldız Tilbe, ''Erkeklerin de yüzde 30'unun alınacak. Cezalar cidden caydırıcı olacak. Mesela ceza fiyatı daha fazla olacak ve bir suçun ikisi, üçü olmayacak. Bir kerede ehliyetine hoÅŸçakal olacak. ÖrneÄŸin üç kazası olanın ehliyeti alınıp verilmeyecek. Üç kere trafiÄŸe sarhoÅŸ çıkanın ehliyeti alınıp 10 yıl verilmeyecek ya da verilecekse belli bir parayla verilecek gibi. Bak bakalım bir daha çıkabiliyor mu trafiÄŸe?'' ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.