Sosyal Medya

Bodrum Sahıl yapılaşmanın altından Aydın Doğan çıktı.

Başbakan Erdoğan'ı Bodrum'da tekne gezisi sırasında sinirlendiren çarpık yapılaşmanın altından Aydın Doğan çıktı



BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ı Bodrum'da tekne gezisi sırasında sinirlendiren çarpık yapılaÅŸmanın altından Aydın DoÄŸan çıktı.

BaÅŸbakan ErdoÄŸan, bayram tatilinde Bodrum’da tekneyle sahillerde tebdili kıyafet incelemelerde bulunmuÅŸtu. Bodrum’un Torba ve Güvercinlik koylarında gördüÄŸü çarpıklıkları bürokratlara tek tek not ettiren ErdoÄŸan Çevre ve Åžehircilik Bakanı ErdoÄŸan Bayraktar ile ekibini de Bodrum’a çağırmış ve sahillerde çarpık yapılaÅŸmaya karşı operasyon baÅŸlatma kararı almıştı.

Yetkililer ErdoÄŸan'ın talimatı doÄŸrultusunda çalışmalarını sürdürürken, konuyla ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. ErdoÄŸan'ın “Bu kadar vicdansızlık olmaz. YapılaÅŸmalar denize kadar girmiÅŸ. Kıyı kenar çizgisi filan hak getire. Neredeyse denize düÅŸecekler." diyerek eleÅŸtirdiÄŸi otel inÅŸaatlarından birinin Aydın DoÄŸan'a ait olduÄŸu ortaya çıktı. Medyafaresi'nin ortaya çıkardığı fotoÄŸrafta Bodrum Torbalı'da Aydın DoÄŸan'a ait otel inÅŸatının denizin içine kadar girdiÄŸi ve çirkin bir görüntü oluÅŸturduÄŸu görülüyor.

BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın baÅŸlattığı çarpık yapılaÅŸmayla mücadele kapsamında Aydın DoÄŸan'ın otelinin yıkılıp yıkılmayacağı merak konusu oldu.

ROTAHABER  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.