Sosyal Medya

SPOR

EDEBÄ°YAT YAPMIYORUZ

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Kahyaoğlu, yeni yönetimin en büyük farkının enkaz edebiyatı yapmadan, çözüm üretmek olduğun söyledi.



 

Kimse bize yalvarmadı

Ä°stanbul’da açıklamalarda bulunan Tayfun KahyaoÄŸlu, yeni yönetimin camiaya özgüven getirdiÄŸinin altını çizdi. KahyaoÄŸlu ÅŸöyle devam etti: “Parayı her kulüp zaman zaman arar. Para bulunamıyor diye bir ÅŸey söz konusu deÄŸil. GeçmiÅŸ yönetimi suçlamak istemiyorum ama o yönetimi zora sokan federasyon vardı. Takımın kendine güveni kalmamıştı. Yeni yönetimle camiaya özgüven geldi. Ve kimse bize yönetime girin diye de yalvarmadı. Enkaz edebiyatı siyasette de çok yapılır ama ben sevmem. Yönetim kurulumuz da yapmıyor. Bu saatten sonra önemli olan bizim yapacaklarımızdır.”

Malouda dünya yıldızı

Yeni transferleri deÄŸerlendiren Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun KahyaoÄŸlu, Malouda ile görüÅŸüp konuÅŸtuÄŸunu ve kendisinden tahminlerin üzerine faydalanacaklarını söyledi. KayhaoÄŸlu, “33 yaşında ama sanki 27 yaşında gibi. Profesyonellikle ilgili. Ayrıca sıcak ve sempatik biri. Trabzon’u da çok sevdi. Biz ihtiyaca göre transfer yapıyoruz. Malouda’ya ödenen ücreti eleÅŸtirenler var, önceki yönetimlerin dünya kadar para verdiÄŸi yabancıların hali de ortada. Sonuçta Chelsea’den bir oyuncu alıyorsunuz ve dünyanın her yerinde tanınıyor” açıklamasında bulundu. KahyaoÄŸlu, takımın UEFA Avrupa liginde gruplara kalacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.