Sosyal Medya

POLİTİKA

Binali Yıldırım İBB Adayı mı?

Katıldığı bir TV programında kendisine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adayı olup olmayacağı sorulan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Hayır demedi.



ULAŞTIRMA ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili soruyu yoruma açık bir cevapla geçiştirdi. TGRT Haber’deki Basın Odası Programı’na konuk olarak katılan Bakan Yıldırım, sohbet sırasında kendisine İBB Adayı olup olmayacağı sorulunca hayır ya da evet demekten kaçınarak, “Yapılacak çok iş var. Ben bunlardan başka bir şey düşünecek halde değilim” dedi.

HÜKÜMETİ SOKAKTA ELDE ETME HEVESİ

Gezi Parkı sürecinde yaşanan olayları ilgide görüşleri alınan Bakan Binali Yıldırım, şunları söyledi: Masum başlayan bu olayın bu kadar büyümesi için aynı anda bütün kurumlarımıza siber saldırı oldu. Devletin bilgi hazinesi çöksün istediler. Böylece insanları sokağa döktüler. Hükümeti sandıkta değil de sokakta elde etme hevesi sonuç alsın diye ciddi gayret gösterildi. Dış basın buna destek verdi. Bu olay toplumu ayrıştırdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.