Sosyal Medya

Trabzonspor Olağanüstü genel kurulu başladı

Trabzonspor Kulübü'nün 2 Gün Sürecek Olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Hararetli Başladı. TRABZONSPOR GENEL KURULU Trabzonspor Kulübü'nün 2 Gün Sürecek Olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Hararetli Başladı.







 

Trabzonspor Kulübü'nün 2 Gün Sürecek Olan OlaÄŸanüstü Genel Kurul Toplantısı Hararetli BaÅŸladı. TRABZONSPOR GENEL KURULU

Trabzonspor Kulübü'nün 2 Gün Sürecek Olan OlaÄŸanüstü Genel Kurul Toplantısı Hararetli BaÅŸladı.

19 Mayıs Spor Salonu'nda 26 Mayıs Pazar günü yapılacak genel kurul için Sadri Åžener ile yeni BaÅŸkan adayları ve yönetim kurulu üyeleri salona geldiler.

GENEL KURUL HEYECANLI BAÅžLADI

Trabzonspor Kulübü, 67. genel kurulunun ilk günü heyecanı ve tansiyonu yüksek taraftarların atışmalı konuÅŸmaları ile baÅŸladı.

Trabzon Fikir Klübü baÅŸkanı Yavuz Saltık çok önemli bir konuÅŸma yaptı.

Eski yönetim ve yeni adayların tümünü eleÅŸtiren Yavuz Saltık seçilecek yeni baÅŸkan ve yönetiminin de takipçisi olacaklarını, Trabzonspor’un gasp edilen haklarının alınması yönünde mücadelelerine devam edeceklerini belirterek bundan böyle hiçbir ÅŸey eskisi gibi olmayacak ve hata yapan herkesten hesap soracağız dedi.

Bordo-mavili kulübün 15. baÅŸkanının seçileceÄŸi Genel kurulda 6 bin 920 üyenin oy kullanabileceÄŸi ancak katılımın 4500-5000 civarında olacağı tahmin ediliyor.

Genel kurulda bugün yönetim kurulu idare ve mali raporları, denetleme kurulu raporları görüÅŸüldü. Toplantıda ayrıca, tüzüÄŸün 68. maddesi korunarak, 8 maddesine geçici bir madde ilave edilerek seçilecek yeni yönetimin görev süresinin 2,5 yıla çıkartılması

oylandı ve % 70 oranında evet oyu çıktı.

 

Daha sonra da dilek ve temenniler bölümünde ise isteyen üyeler söz alacak.

Genel kurulun Pazar günü yapılacak oturumunda ise BaÅŸkan Sadri Åžener'in ve 5 baÅŸkan adayı üyelere seslenecek. Kongrede Ä°brahim HacıosmanoÄŸlu, Muharrem Usta, Metin Atasoy, Hakan KulaçoÄŸlu ve Emre Aksoy, kulüp baÅŸkanlığı için yarışıyorlar.

Trabzonspor'un Borcu 176 Milyon Lira Olarak Açıklandı

Trabzonspor Kulübü'nün olaÄŸanüstü genel kurulu yapılıyor.19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleÅŸtirilen genel kurulda, kulübün borcunun 175 milyon 652 bin 541 lira olduÄŸu açıklandı.

Denetleme Kurulu BaÅŸkanı Mahmut Ören tarafından yapılan açıklamada, kulübün 175 milyon 652 bin 541 lira olduÄŸunu belirtti. Ören, bu borç miktarının 152 milyon 9 bin 626 lirasının kısa vadeli, 23 milyon 642 bin 915 lirasının ise uzun vadeli borç olduÄŸunu kaydetti.
Bu arada, dilek ve temenniler bölümünde söz alan bordo-mavili kulübün eski baÅŸkanlarından Özkan Sümer ile bazı üyeler arasında kısa süreli gerginlik yaÅŸandı.

Sümer'in konuÅŸması sırasında bir delegenin 'kulüpten besleniyorsun, hala konuÅŸuyorsun' ÅŸeklindeki çıkışı üzerine Sümer, sert bir cevap verdi. Bunun üzerine salondaki birçok delege Sümer'i protesto etti. Bir süre konuÅŸmasına devam edemeyen Sümer, daha sonra maksadını aÅŸan ifadesinden dolayı özür diledi ve konuÅŸmasına devam etti.

 

ÖkkeÅŸ Bölükbaşı,


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.