Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

ÅžiÅŸli Rizeliler DerneÄŸi 2. Bahar ÅženliÄŸi

Şişli Rizeliler Derneği ,düzenlediği 2. bahar şenliğini, sosyal sorumluluğumuz olan kan bağışı kampanyasını desteklemek için, Kızılay Kurumunun sağlık ekibiyle bir arada gerçekleştirdi.



Acı günlerin en yakın dostu KIZILAY, saÄŸlık ekibiyle ''KAN HAYATTIR'' dedi, ''bir damla KAN bir CAN''dır dedi iki gün kan toplamaya devam etti..Dileriz toplanan kanlar, bir tüp kan için yaÅŸamını bekleyen hastalarımıza ÅŸifa olur.Ä°ki gün boyunca Kızılay Çadırında titizlikle kan bağışı kaydı alan Dr.Güler AteÅŸ,durumu iyi olan her vatandaşımız kızılaya yardım etmeli,kan bağışında bulunmalıdır..dileklerinde bulundu.

ÅžiÅŸli Rizeliler DerneÄŸi 2.Bahar ÅženliÄŸine katılan deÄŸerli siyasetçilerden baÅŸta ÅžiÅŸli Belediye BaÅŸkanı Sayın Mustafa Sarıgül ,Demokrat Parti Ä°l BaÅŸkanı AV.Ethem KaÄŸan Çelik,Demokrat Parti Ä°l BaÅŸkan Yard.Sayın Ramazan Kopuz,Avcılar Ä°lçe BaÅŸkanı Sayın Murat MurathanoÄŸlu ve Pendik Ä°lçe BaÅŸkanı Hikmet Uygun onur konuklarıydılar.

 

 

 



 

ÅžiÅŸli Rizeliler DerneÄŸi 2. Bahar ÅženliÄŸi



  •  



Bahar ÅŸenliÄŸimiz Rize’mizi doÄŸal güzellikleriyle tanıtan fotoÄŸraf sergisi ile , gönüllerde taht kuran çok deÄŸerli sanatçılarımız Ayhan Alptekin, Engin Alptekin, Zeki Uçkan, Herem, Yusuf Saral ve Erol Åžahin seslendirdikleri güzel eserleri ile bütün hemÅŸerilerimizi kaynaÅŸtırıp hep beraber ÇAYKUR RÄ°ZESPOR'un birinci lige çıkışının mutluluÄŸunu yaÅŸattılar. ÅžiÅŸli Rizeliler DerneÄŸi BaÅŸkanımız sayın Nazım Ardışen , katlılarından dolayı baÅŸta ÅžiÅŸli Belediyesi Zabıta Müdürümüz sayın Adem Molla’ya , KÜREKLÄ° FIRIN'a , NÄ°ÅžANTAÅžI MARMARÄ°S BÜFETERYA'a , KONAK BÜFE 'ye , TEÅžFÄ°KÄ°YE PELEKÄ° FIRIN'a , RUMELÄ° BÜFE' ye , ÇA?RI BÜFE'ye , PÄ°KNÄ°K BÜFE' ye , NÄ°ÅžANTAÅžI ALTINBAÅžAK FIRIN'a , DAMLACI BÜFETERYA 'ya , RUMELÄ° LOKANTASI Akif Çakır 'a LANGONA PANTOLONE ' ye sponsor desteklerinden dolayı sonsuz teÅŸekkür ve ÅŸükranlarını sundu.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.