Sosyal Medya

SPOR

Şenol Güneş: Taraftardan özür diliyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor yenilgisini değerlendirdi.



Şenol Güneş: Taraftardan özür diliyorum

Åženol GüneÅŸ, EskiÅŸehirspor'a 3-0 yenildikleri maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Kötü bir sonuç bizim için. Taraftarlardan özür diliyorum. Onlar da biz de bu akÅŸam kazanmak için geldik buraya. Oyunun başında o arzuyla oynadık. Golü yiyene kadar rakibi kontrol etmeye çalışıyorduk, atak düÅŸüncemiz iyiydi. Duran top pozisyonu sonrasında rakibin elle aldığını düÅŸünürken, oyuncularımız bu konuda tartışırken kontrataktan golü yedik. Bu gol oyunun kopmasına neden oldu. Ä°kinci golü üç oyuncumuzun olduÄŸu yerden yedik. Üçüncü golü de rakibin defans oyuncusu gelip attı. Ağır bir oyuncuya karşı yediÄŸimiz bu gol oyundan ne kadar koptuÄŸumuzu gösteriyordu. Oyun disiplininden koparak oynamamız, rakibi karşılamada sıkıntı çekmemiz sonucu oyunun kontrolünü onlara geçirdik. Arzu vardı ama kontrol ve disiplin yoktu. Bu durum da oyunun aleyhimize iÅŸlemesine neden oldu. Oyuncuların gayretleri vardı ama dikkat ve disiplinle birleÅŸtiremeyince kötü sonuçla ayrıldık. Gollerden sonra güven ve moral bunalımı yaÅŸadık. YumuÅŸak bir takım olarak kaldık. Deplasmanda bir takımın böyle rahat oynamasına izin verilmez" dedi.

Åženol GüneÅŸ: Taraftardan özür diliyorum

GüneÅŸ hakemle ilgili olarak ise, "Böyle bir sonuçtan sonra hakemle ilgili konuÅŸmak istemiyorum ama verdiÄŸi kararları çok çeliÅŸkili buluyorum. Onları konuÅŸursak baÅŸka ÅŸeye girmiÅŸ oluruz" ifadesini kullandı.

ERSUN YANAL: COÅžKUMUZU ORTAYA KOYDUK

EskiÅŸehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da, karşılaÅŸmanın ardından düzenlediÄŸi basın toplantısında, "Bugün ortaya coÅŸkulu bir oyun koyduk. Topa sahip olduÄŸumuz anlarda Trabzonspor yumuÅŸak oynadı. Geriye koÅŸamadılar ve bize verdikleri alanları iyi kullandık. Golleri bulduktan sonra oyunun kontrolü bize geçti. Ön bölgede topu tutan tarzımız olsaydı çok daha önce farkı açabilirdik. Oyuncularımız tebrik ediyorum. Disiplinli oynadılar. Önümüzdeki maçlar bizim için önem kazanıyor. Puanların birbirine yakınlığı ligi çok daha farklı noktaya getiriyor. EskiÅŸehir ve Trabzonspor gibi takımların hedefinden uzaklaÅŸtığını söyleyemeyiz. Böyle bir ligi yaÅŸamayı uzun süredir bekliyorduk. Ä°ki maç kazandığınızda zirveye ortak olabileceÄŸiniz bir lig yaşıyoruz. EskiÅŸehirspor olarak kredimizi fazlasıyla kullandığımızı düÅŸünüyorum. KaybettiÄŸimiz maçları telafi edecek dış saha galibiyetlerine ihtiyacımız vardı" diye konuÅŸtu. Yanal, Alper'in devre arası transferiyle ilgili olarak ise, "Alper bizimle beraber devam edecek. 3 yıllık mukavelesi var. Sanmıyorum gideceÄŸini. Biz de vermeyi düÅŸünmüyoruz" dedi.

NECATÄ°: MEHTEÅžEM BÄ°R GALÄ°BÄ°YET ALDIK

EskiÅŸehirspor'un golcüsü Necati ise, "Geçen haftaki iyi oyunumuza raÄŸmen maçı Fenerbahçe'ye karşı bir puanla kapattık. Maalesef içeride 1-1'lik skor almıştık ve bu maç yukarıda kalmamız adına daha önemli hale geldi. Çok iyi oynayarak muhteÅŸem bir galibiyet aldık. Tüm arkadaÅŸlarımı kutluyorum. Bizim hedeflerimiz var. Bu hedefler için mutlaka geri kalan maçlara da aynı motivasyonla çıkmalıyız. Hedeflerimize ulaÅŸmamız için bu oyunumuzu ve arzumuzu diÄŸer haftalara da yaymamız gerekiyor" dedi.

EskiÅŸehirspor'un kaptanı Servet Çetin de, "Bugün çok önemli bir maçtı. Bu hafta diÄŸer takımlar da maçlarını kazandı ve yakın pozisyona geldik. Bu maçı alıp yukarıya yaklaÅŸmak istiyorduk. Trabzonspor gibi bir takıma karşı net bir skor aldık. Ä°nÅŸallah oyunumuz böyle devam eder. ArkadaÅŸlarımı kutluyorum" diye konuÅŸtu.

ADRÄ°AN: APTALCA GOLLER YEDÄ°K

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian ise, "25 dakika iyi oynadık. Ondan sonra ne olduysa kötü bir ÅŸekilde, aptalca goller yedik. Oyun ritmini ve özgüvenimizi kaybettik. KonuÅŸmak zor böyle bir durumda. Tek söyleyebileceÄŸimiz kötü bir gece yaÅŸattığımız taraftarlarımızdan özür dilemek" dedi.

Brezilyalı oyuncu Emerson da, "Ligin en az gol yiyen takımlarından biri olarak çıktığımız bir maçı 3 gol yiyerek kaybettik. Bunların üçü de büyük dikkat hatalarından geldi. Bu maçı bir an önce unutmamız gerekiyor. Åžikayet edecek ya da kendimizi kahredecek zamanımız yok. Bir an önce toparlanmalıyız" ifadesini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.