Sosyal Medya

Sağlık

Merhum Fuat Şengül Bu Gün Toprağa Verildi

Merhum Fuat Şengül'ün cenaze merasimi bu gün öğlen namazında Bademlik camiinde eda edilerek Pendik mezarlığında toprağa verildi.



Pendik, Kaynarca’nın sevilen esnaflarından Åžengül Kuyumculuk’un sahibi Fuat Åžengül, Pazartesi sabahı iÅŸyerini açtığı sırada uÄŸradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiÅŸti, Of yazlık(ivyan) köyünden olan Ä°ÅŸ adamı Fuat ÅžENGÜL Pendik ve Ä°stanbuldaki Trabzonlular nezdinde sevilen, Ä°nançlı,  Ä°dealist bir hemÅŸerimizdi.

Bu gün kaynarca Bademlik Gülbeden Hatun camiinde eda edilen cenaze merasimi sonrası pendik mezarlığına defnedildi. 

Cenaze merasimine yoÄŸun katılım vardı, Trabzonlu sevenleri, Pendik esnafı ve arkadaÅŸları, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluÅŸları üyeleri çok sayıda vatandaÅŸ merhumu son yolculuÄŸunda yanlız bırakmadı.

 

AÅžA?IDAKÄ° VÄ°DEODAN CENAZE MERASÄ°MÄ°NÄ° Ä°ZLEYEBÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z.


HABER METNÄ°:

Olay saat 09.00 sıralarında Pendik Kaynarca Deniz Caddesi’nde bulunan Åžengül Kuyumculuk’un önünde meydana geldi. 48 yaşındaki Fuat Åžengül sabah saatlerinde dükkanını açmaya gitti.

Åžengül, iÅŸyerinin kepenklerini açtığı sırada arkasından yaklaÅŸan 17 - 18 yaÅŸlarında olduÄŸu belirtilen kimliÄŸi belirsiz bir kiÅŸi silahla ateÅŸ etmeye baÅŸladı. Kafasından ve ensesinden yaralanan Åžengül yere yığılırken, saldırgan ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

Olayı gören çevredeki vatandaÅŸlar durumu polise ve saÄŸlık ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliÄŸini aldıktan sonra eÅŸgali belirlenen saldırganı yakalamak için çalışma baÅŸlattı.SaÄŸlık ekiplerinin tüm müdahalelerine raÄŸmen Åžengül olay yerinde hayatını kaybetti.Acı haberi alan Åžengül’ün yakınları sinir krizi geçirdi. 

Polis ekipleri yakınları sakinleÅŸtirmeye çalıştı.Polis, saldırının Åžengül ile husumeti olduÄŸu öÄŸrenilen kiÅŸi ya da kiÅŸiler tarafından gerçekleÅŸtirildiÄŸi ihtimalini deÄŸerlendiriyor.Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameraları ve tüm delileri deÄŸerlendirerek saldırganı  yakalamak için çalışmalara baÅŸladı.

Åžengül’ün cenazesi savcının incelenmesini ardından Pendik Marmara EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı.Mütevazı kiÅŸiliÄŸi, toplumsal duyarlılığı ile Pendik genelinde son derece sevilen ve saygı duyulan Åžengül, Dernekler Federasyonu baÅŸkanlığının yanı sıra Pendik Net Haber adlı sitede ve Gerçek Bakış gazetesinde köÅŸe yazarlığı da yapmaktaydı.Åžengül’ün bir oÄŸlu da 3 yıl önce askere gitme hazırlıkları yaptığı sırada geçirdiÄŸi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiÅŸti.

Åžengül’ün cenazesi savcının incelenmesini ardından Pendik Marmara EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı.

Åžengül’ün bir oÄŸlu da 3 yıl önce askere gitme hazırlıkları yaptığı sırada geçirdiÄŸi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiÅŸti.

Mütevazı kiÅŸiliÄŸi, toplumsal duyarlılığı ile Pendik genelinde son derece sevilen ve saygı duyulan Åžengül, Pendik Dernekler Federasyonu baÅŸkanlığı, Pendik Trabzonlular dernek baÅŸkanlığı, KASTOB Karadeniz sivil toplum birliÄŸi yönetim kurulu üyeliÄŸi, TDF, Trabzon Dernekleri Federasyonu üyeliÄŸi  yanı sıra Pendik Net Haber adlı sitede ve Gerçek Bakış gazetesinde köÅŸe yazarlığı da yapmaktaydı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.