Sosyal Medya

SPOR

Rize göze geldi skor : 0-1

Ligde ilk 3 hafta sonunda puan alamayan rakibine son dakika golüyle boyun eğen Rizespor, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.



PTT 1. Ligdeki zorlu randevu da Rizespor, dün deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelirken mücadelen 1-0 yenik ayrıldı. Lige ilk 3 hafta sonunda 7 puan toplamayı baÅŸararak iyi bir baÅŸlangıç yapan YeÅŸil-Mavililer, ligde puanı bulanmayan rakibi karşısında da kazanıp zirve yarışında yoluna kayıpsız devam etmek istiyordu. Sonucu büyük merakla beklenen karşılaÅŸmanın ilk yarısında Rizespor, hücum hattında fazla ekli olamazken, yakaladığı az sayıdaki pozisyonu da iyi deÄŸerlendiremedi. Ä°lk yarıda golsüz eÅŸitlikle tamamlandı.

KarşılaÅŸmanın ikinci yarısında Rizespor, sahaya gol ve goller bulmak için çıktı. Ancak YeÅŸil-Mavililer, ikinci yarıya da tutuk baÅŸladı. Ev sahibi ekip 49. ve 58. dakikalarda gole çok yaklaÅŸtı. YeÅŸil-Mavili ekibin tecrübeli file bekçisi yaptığı baÅŸarılı kurtarışlarla Göztepespor’un ileri uç elemanlarına gol izni vermedi. Rizespor ise 74. dakikada gole çok yaklaÅŸtı. Golcü futbolcu Uche Kalu’nun ceza sahası dışındaki sert ÅŸutu az farklı yandan auta gitti. Maçta tam 0-0 sona ereceÄŸi düÅŸünülürken Göztepe’de son dakikada sahneye çıkan Mithat attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadele ev sahibi takımın 1-0 üstünlüÄŸü ile sona erdi.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.