Sosyal Medya

Sağlık

Neşet Ertaş bir yıldır tedavi olmak istemedi

Ertaş, yemek yemede zorlanıyor. Serumla beslenmek durumunda kalıyor.



Türk halk müziÄŸinin efsane ismi NeÅŸet ErtaÅŸ, Ä°zmir'de bir hastanenin onkoloji servisinde tedavi altına alındı. Dün yapılan açıklamaların aksine ünlü türkücünün durumu çok da iyi deÄŸil...
Ünlü ozanın yaklaşık bir yıldır hasta olduÄŸu, ancak tedavi olmayı reddettiÄŸi öÄŸrenildi. Geçen yıl Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine de rahatsızlığı yüzünden çıkamayan ErtaÅŸ'ın, Ä°stanbul'da geçirdiÄŸi son 10 gündür hiç yemek yemediÄŸi ve Ä°zmir'deki evine gitmek istediÄŸi, ancak orada eÅŸinin ısrarlarıyla hastaneye yattığı öÄŸrenildi. ErtaÅŸ'ın menajeri Gülsüm Sarıkaya sanatçının saÄŸlık durumu ile ilgili ÅŸunları söyledi: "NeÅŸet ErtaÅŸ yemek yemede zorlanıyor. Serumla beslenmek zorunda. Bir süre daha hastanede kalacak. ErtaÅŸ sevenlerine 'Beni merak etmesinler. Yakın zamanda hastaneden çıkacağım' mesajını iletti" dedi.

'ZÄ°YARETE GÄ°TMEYÄ°N'

Öte yandan ünlü sanatçının tedavi gördüÄŸü hastane ise yaptığı açıklamada ÅŸunları kaydetti: "Sayın NeÅŸet ErtaÅŸ, kronik tedavisinin bir dönemi için hastanemizde bir süre misafir edilmektedir. Serviste izlenmekte olup, genel durumu iyidir." Hastanenin baÅŸhekim yardımcısı Zeki Hozer, yaptığı açıklamada, ünlü ozanı kimsenin ziyaret etmemesini belirterek, bunun onun tedavisini aksatacağını bildirdi.

HABER 7  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.