Sosyal Medya

Rauf Oğuz, Hemşin Özel İdare Müdürü oldu

Ardeşen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Rauf Oğuz, Hemşin Özel İdare Müdürlüğüne atandı.



Zafer PEHLÄ°VAN
2006 yılından beri boÅŸ olan ve o günden bu yana geçici görevlendirmelerle yürütülen HemÅŸin Özel Ä°dare MüdürlüÄŸüne ArdeÅŸen Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°lçe Müdürü S. Rauf OÄŸuz atandı.

1976 ArdeÅŸen doÄŸumlu olan evli ve iki çocuk babası Rauf OÄŸuz, ArdeÅŸen ilçesinde görev yaptığı dönemde birçok projeye imza atmıştı.

Ä°lk ve orta öÄŸretimini ArdeÅŸen’de tamamlayan OÄŸuz, 2001 yılında Gazi Üniversitesi Ä°ÅŸletme Bölümü’nü (Önlisans), 2007 yılında Anadolu Üniversitesi Ä°ÅŸletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra 2008- 2010 yılları arasında Ä°stanbul Üniversitesi Mahalli Ä°dareler ve Yerel Yönetimler dalında Yüksek Lisans (Master) yaptı. OÄŸuz’un master tezi “Türkiye’de Kentsel DönüÅŸüm Sürecinde YaÅŸananlar ve Çözüm Önerileri” idi.

2002 yılında memuriyet hayatına baÅŸlayan Rauf OÄŸuz, ArdeÅŸen Kaymakamlığında çeÅŸitli kademelerde hizmet verdi. Åžu anda Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden ArdeÅŸen Gençlik ve Spor Kulübü takımının baÅŸkanlığı görevini de yürüten OÄŸuz, 2008 yılından bu yana sürdürmekte olduÄŸu ArdeÅŸen Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°lçe MüdürlüÄŸü görevinden HemÅŸin Özel Ä°dare MüdürlüÄŸü’ne atandı.

ArdeÅŸen ilçesinde görev yaptığı dönemde çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Rauf OÄŸuz, “HemÅŸin’de de bu bilgi birikimi ve tecrübemizle arkadaÅŸların desteklerini birleÅŸtirerek çok önemli hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

ArdeÅŸen ilçesinde Rauf OÄŸuz tarafından hayata geçirilen projeler:

2006 Yılında Dünya Bankası Kaynaklı Projelerden;
Işıklı-Ortaalan  Grup Yolu Asfalt Kaplama Projesinin hazırlanması ve Proje Koordinatörü olarak yürütülmesi,
GündoÄŸan-Güneyköy Grup Yolu Beton Kaplama Projesinin hazırlanması ve Proje Koordinatörü olarak yürütülmesi,
Pirinçlik-ArmaÄŸan Grup Yolu Parke Kaplama ve Sanat Yapıları Projesinin hazırlanması,
2007 yılı Avrupa Birliği Kaynaklı Projelerden;
DoÄŸalgaz Tesisatçılığı EÄŸitimi Projesinin hazırlanması ve Proje Denetçisi olarak yürütülmesi,
Rize Bezi Tanıtım ve Satış EÄŸitimi Projesinin baÅŸvuru sahibi adına Proje Sorumlu olarak yürütülmesi,
2011 DOKA Kaynaklı Projelerden;
Fırtına Vadisi Vali Recep YazıcıoÄŸlu Kano ve Rafting Spor Turizmi Projesinin hazırlanması ve Proje Koordinatörü olarak yürütülmesi. 

kaynak www.pzar53.com

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.