Sosyal Medya

SPOR

1967 Trabzonsporlular DerneÄŸi'nden Ä°ftar YemeÄŸi

1967 Trabzonsporlular Derneği, İstanbul'da iftar yemeği düzenledi.



TrabzonsporKULÜBÜ ASBAÅžKANI ÅžAKAR: "BAÅžKANIMIZ BUGÜN Ä°TÄ°BARIYLA YURT DIÅžINDA TRANSFER ÇALIÅžMASIYLA Ä°LGÄ°LÄ° GÖRÜÅžMELERDE BULUNUYOR"

 

                                Dursun Ali YILMAZ

Ä°STANBUL -Merter Green Park Otel'de gerçekleÅŸtirilen iftar yemeÄŸine, TrabzonsporAsbaÅŸkanı Nevzat Åžakar, TrabzonsporDivan Kurulu BaÅŸkanı Ali Özbak ile bordo-mavili camianın önde gelen isimleri katıldı.

 

       1967 Trabzonsporlular DerneÄŸi BaÅŸkanı Alaettin HatayoÄŸlu açış konuÅŸmasında “ Türk futbolunun yaÅŸadığı süreç sonunda hangi noktaya geldiÄŸinin ortada olduÄŸunu belirterek, Biz Trabzsporlular olarak Bizim Formalalrımız Beyaz çünkü Ligde Temiz  takımız,Onun için BüÄŸun buraya yönetim kurulu olarak beyaz gömleklerimizle çıktık.Bizim yönetici ve baÅŸkanımızın geliÅŸen süreçte alınlarının akı ile tertemiz çıktıkları için onları buradan kutluyoruz.Trabzonspor'un rakibinin sadece  FenerbahçedeÄŸil, Galatasarayve BeÅŸiktaÅŸolduÄŸunu, Trabzonspor'un ÅŸike sürecinden temiz çıktığının altını çizerek, futbolu yönetenlerin mahkeme kararına uyması gerektiÄŸini söyledi. söyledi.

 

         Gecede 1967 DerneÄŸi baÅŸkanı HataylıoÄŸlu  konuÅŸmasının sırasında  Yıllar önce tribünlerin yarı yarıya paylaşıldığı zamanlarda oynanan BeÅŸiktaÅŸ-Trabzonspor maçıyla ilgili bir gazete kupürünü örnek göstererek ÅŸunları kaydetti. HatayoÄŸlu, "O maçta BeÅŸiktaÅŸ, Galatasarayve Fenerbahçeaynı tribünde Trabzonspor'a karşıydı. Trabzonsporsadece Fenerbahçeile deÄŸil, Galatasarayve BeÅŸiktaÅŸile de 37 yıldır her kulvarda mücadele ediyor. " diye  belirten HataylıoÄŸlu  sözlerini ÅŸöyle sürdürdü   “2010-2011 sezonunda ÅŸampiyonluklarının ellerinden alındığını ileri süren HatayoÄŸlu, Ä°stanbul'da miting meydanının Kadıköy olduÄŸuna dikkati çekerek, "EÄŸer bu adaletsizlik devam edecekse, Trabzonspormitingimizi yüz binlerle Kadıköy'de yapacağız" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

          Trabzonspor as baÅŸkanı   Nevzat Åžakar ise  yemekte yaptığı açıklamada,”Ggeçen sene çok sıkıntılı bir süreç yaÅŸadıklarını fakat buna raÄŸmen baÅŸarılı bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Teknik direktörümüz Åženol GüneÅŸ'in raporu doÄŸrultusunda transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. BaÅŸkanımız Sadri Åženerbugün itibarıyla yurt dışında transfer çalışmalarıyla ilgili görüÅŸmelerde bulunuyor" dedi.

 


  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.