Sosyal Medya

HEMŞİN'DE SEL ESİR ALDI

Rize'nin Hemşin ilçesinde aşırı yağmur ve heyelan nedeniyle yollar kapanırken ilçede bulunan Milli Savunma Bakan yardımcısı da 5 saat mahsur kaldı.



Bakan yardımcısı Hemşin'de 5 saat mahsur kaldı

Rize'nin HemÅŸin ilçesinde aşırı yaÄŸmur ve heyelan nedeniyle yollar kapanırken ilçede bulunan Milli Savunma Bakan yardımcısı da 5 saat mahsur kaldı.

PAZAR53
HemÅŸin’de saÄŸanak yaÄŸmur ve beraberinde yaÅŸanan heyelanlar nedeniyle Pazar - HemÅŸin karayolu 5 saat ulaşıma kapanırken, ziyaretlerde bulunmak için ilçeye giden Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı da Çaykur Organik Çay Fabrikası’nda 5 saat boyunca mahsur kaldı.

hemsin_heyelan3.jpg

Saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağmurun etkisini artırması sonucu Pazar - Hemşin Karayolu, Hacıbalta mevkiinde yaşanan heyelan nedeniyle 5 saat ulaşıma kapandı.
Bu sırada eÅŸi ve annesi Mutlu Mahallesi’nde dost ziyaretinde bulunan kendisi de Çaykur’a ait HemÅŸin Organik Çay Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, yaÄŸmur ve heyelanlar nedeniyle programını uzatarak iftarı fabrikada yaptı.

hemsin_heyelan1.jpg

HemÅŸin Belediye BaÅŸkanı Halim Kazım Bekar, heyelanlar nedeniyle bütün mahalle yollarının ulaşıma kapandığını belirterek “Aralıksız 4 saat devam eden saÄŸanak yaÄŸmur nedeniyle heyelanlar yaÅŸandı. Åžükür can kaybı yaÅŸanmadı. Ancak büyük oranda hasarlar var. Risk taşıyan 2 yerleÅŸim birimine müdahalede bulunduk. DiÄŸer çalışmalarımızı günün ilk ışıklarıyla baÅŸlatacağız.” dedi. (

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.