Sosyal Medya

SPOR

Beni Zorla G.Saraylı yaptılar

Burak Yılmaz, tek hedefinin Avrupa?da oynamak olduğunu belirtirken, ?Yönetim beni zorla G.Saraylı yaptı? dedi.



Trabzon’da Burak Yılmaz’ın G.Saray’a imza atması camiada deprem etkisi yaratırken, golcü oyuncunun bu transfer ile ilgili olarak suçlu olarak yönetimi görüyor. Burak Yılmaz, Rusya’da anlaÅŸamamasının ardından Türkiye’ye dönmeye hazırlanırken, G.Saray ile anlaÅŸtı ve ardından çok yakın bir dostuna içini dökerken, yönetimi adeta tek suçlu ilan etti.  Burak Yılmaz, tek hedefinin Avrupa’da oynamak olduÄŸunu belirtirken, “Yönetim beni zorla G.Saraylı yaptı” dedi.

Ä°ÅŸte Burak Yılmaz’ın çarpıcı sözleri
“Sezon bittikten sonra yönetime ve Åženol hocama söyledim, “Avrupa’da oynamak istiyorum” diye. Tek hedefim buydu. En azından 5-6 kulüp ile ciddi görüÅŸmeler yaptım. Bu yönde bir çok kulüp ile anlaÅŸma aÅŸamasıydaydım. Aslında isteÄŸim Ä°ngiltere’ydi ama olmadı. Sonra Lazio çok cazip bir teklif yaptı. Ve böylesi bir takımda ve Ä°talya’da oynamak kariyerim için çok iyi olacağına karar verdim. Lazio ile ön protokol bile imzaladık. Yönetimin söz verdiÄŸi gibi transfere kolaylık saÄŸlayacağına inanıyordum”

KALMAM Ä°ÇÄ°N ÇALIÅžTILAR
“Lazio 5 milyon EURO’luk bonservisin 3.5 milyon EURO’sunu peÅŸin gerisini de iki taksitte vermek istedi. Transferde bu normaldir. Ama yönetim kabul etmedi. Paranın tamamını peÅŸin istedi. Ben ise bunun kabul edilmesini istedim ama benim kalmam için Lazio’nun önüne sürekli engel koydular. Sonunda aniden L.Moskova ile anlaÅŸtılar. Hiç aklımda yoktu Rusya’da oynamak. Ama Avrupa’da oynamak için sözüm nedeniyle yine de Rusya’ya gidip görüÅŸtüm. Ama hiç niyetim yoktu”

MECBUR KALDIM
“Rusya’nın kariyerimin bitmesi anlamına geldiÄŸini düÅŸünüyordum. Ä°stediÄŸim ÅŸartlarda olmayınca anlaÅŸamadım. Ve bu geçen süreçte tüm taliplilerim bensiz planlarını yaptı. Ve bu nedenle başından beri beni isteyen G.Saray’ın Trabzonspor’un tüm ÅŸartlarını kabul etmesi üzerine bu takım ile anlaÅŸtım. Lazio’ya gönderilmiÅŸ olsaydım, belki iÅŸ buraya gelmeyecekti. Ama yönetim beni bırakmamak için sonunda G.Saraylı olmamın ana nedeni oldu.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.