Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

Beykoz Rizeliler DerneÄŸi kuruldu?

Uzun süredir çalışmaları devam eden Beykoz Rizeliler Derneği kuruldu? İstanbul?un bütün ilçelerinde örgütlenen Rizeliler Beykoz?da da örgütlenme çalışmalarına başladı.



Sedat Kuvel BaÅŸkanlığı’nda kurulan Beykoz Rizeliler DerneÄŸi Kurucuları BeytaÅŸ Tesisleri’nde ki akÅŸam yemeÄŸinde bir araya geldiler.
 

Tanışma amacıyla yapılan toplantıya 17 Kurucu Yönetim Kurulu üyesi katıldı… Üyelerin kendilerini tanıtmalarıyla baÅŸlayan toplantıda konuÅŸan Beykoz Rizeliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Sedat Kuvel, amaçlarını, Rizeliler olarak Beykoz’da dayanışma içinde olmak ÅŸeklinde açıklarken, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunacaklarını kaydetti.
Beykoz Rizeliler DerneÄŸi’nin Beykoz’da geç bırakılmış bir yapılanma olduÄŸunu da deÄŸinen Sedat Kuvel, Kurucular Kurulu’nun 6 aylık bir görev süresi olduÄŸunu ve bu altı aylık süre içerisinde yapacakları çalışmalarla Beykoz Rizeliler DerneÄŸi’ni son derece etkin bir dernek haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Hiçbir ön yargıları olmadığını ve tamamen iyi niyetle yapmış oldukları çalışmalar sonucunda Beykoz Rizeliler DerneÄŸi’ni kurduklarını söyleyen Sadet Kuvel, kendilerinin sadece baÅŸlangıç yaptığını bundan sonraki süreçte Beykoz’da yaÅŸayan Rizelilerin fikrini alarak çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Sedat Kuvel, Beykoz Rizeliler DerneÄŸi’nin, Rize Dernekler Federasyonu (RÄ°DEF) bünyesine katılıp katılmama konusunda önümüzdeki günlerde Yönetim Kurulu’nda yapacakları deÄŸerlendirme sonucunda karar vereceklerini söyledi.
Beykoz Rizeliler DerneÄŸi BaÅŸkan Yardımcıları; Hayrettin Yanık, Hüseyin Yavuz ve Fatih Öztürk olurken, Koordinatörlük görevini ise Haydar Çelik yürütecek.  
Beykoz Rizeliler DerneÄŸi’nin Kurucular Kurulu ÅŸu isimlerden oluÅŸtu:
1.      Ali ÅžiÅŸman
2.      Asım Özdemir
3.      Erol Kayacı
4.      Fatih Öztürk
5.      Haydar Çelik 
6.      Hayrettin Yanık
7.      Hüseyin Yavuz
8.      Kader Gür
9.      Kadir Yavuz
10. Muhammed Bostancı
11. Muzaffer Kantar
12. Muzaffer Kolcu
13. Resul Öztürk
14. Sedat Kuvel
15. Sinan Kavrak
16. Åževki Kazancı
17. YaÅŸar Kesici
  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.