Sosyal Medya

SPOR

Trabzon, Burak Yılmaz'ı kararını bekliyor

Bordo-Mavililer'de hem taraftarlar hem de yönetim, Burak Yılmaz konusunda yaşanacak gelişmeleri bekliyor.



1-Lazio taktik deÄŸiÅŸtirdi

Daha önce Burak Yılmaz’ı istediklerini açıkça dile getiren Ä°talyan ekibi, son yaptığı açıklamayla kafa karıştırdı. Genel direktör Ä°gli Tare’nin resmi sitede yer alan açıklamasında, “Burak Yılmaz’la olan görüÅŸmelerle ilgili olarak ÅŸunun altını çizmek isterim ki ÅŸu an ne futbolcuyla ne de menaceriyle herhangi bir buluÅŸma öngörülmüyor. Bu konudaki haberleri yalanlıyorum” ifadelerini kullandı. Tare bu açıklamasıyla, pazarlıklarda Lazio’nun elini güçlendirmek istiyor. Ancak söylediÄŸinin aksine, görüÅŸmeler devam ediyor.

2-Burak, Trabzon’u düÅŸünüyor

Bordo-Mavili taraftarların bir bölümü, takımdan ayrılacağı için belki Burak Yılmaz’a kızıyor. Ancak yıldız futbolcu, giderken bile kulübünü düÅŸünmeyi ihmal etmiyor. Lazio, Burak’ın sözleÅŸmesinde yer alan özel madde sayesinde 5 milyon Euro’ya iÅŸi bitirmek istiyor. Ancak golcü futbolcu, ‘cimri’ olarak bilinen Lazio BaÅŸkanı Claudio Lotito’yla yaptığı görüÅŸmede Trabzonspor’a daha çok para kazandırmak istediÄŸini söyledi. Bu duruma oldukça ÅŸaşıran Lotito ise Avrupa Kupaları’na katılınması durumunda Bordo-Mavililer’e 1.2 milyon Euro daha vermeyi kabul etti.

3-Yıllık ücret çıkmazı

Lazio, Burak için Trabzonspor’a fazladan para vermeyi kabul etti ancak milli golcünün yıllık 2.7 milyon Euro istemesi konusunda anlaÅŸmazlık devam ediyor. Lazio yetkilileri görüÅŸmelerde, “Almanya Milli Takımı’nın ve Avrupa’nın en üst düzey forvetlerinden biri olan Miroslav Klose’ye bile 2 milyon Euro veriyoruz. 2.7 milyon Euro’ya çıkmamız bizi sadece ekonomik açıdan zorlamakla kalmayacak, takım içindeki dengeleri de deÄŸiÅŸtirecek” ifadelerini kullandılar. Burak’ın bu konuda geri adım atıp, 2 milyon Euro’yu kabul etmesi halinde imzalar atılacak.

Galatasaray tedirginliÄŸi

Trabzonspor Yönetimi, Burak Yılmaz’ın Avrupa’ya transfer olmasını beklerken, devreye Galatasaray’ın girdiÄŸi haberleri moralleri bozdu. AsbaÅŸkan Nevzat Åžakar’ın, “Burak bize Avrupa’dan gelen teklifleri deÄŸerlendirmek için bilgi verdi. Biz de bu kadarını biliyoruz. Gelecek haberleri bekliyoruz” sözleri de yaÅŸanan tedirginliÄŸi ortaya koyuyor. GeçtiÄŸimiz sezon Selçuk Ä°nan’ı bedelsiz olarak Sarı-Kırmızılılar’a kaptıran Trabzonspor, aynı durumu Burak Yılmaz’da yaÅŸamamak için elinden geleni yapmaya kararlı.  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.