Sosyal Medya

Sağlık

Sanatçı Abdurrahman Yazıcı'nın acı günü,

Değerli Güzel Dost Abim , Sanatçı Abdurrahman Yazıcı Elim bir kaza sonucu Anne ve Amcasını kaybetti, Merhumlara Allah'tan Rahmet, Ailesine Başsağlığı, sevenlerine sabrı cemil niyaz ederiz



DeÄŸerli  Güzel Dost Abim  sanatçımız Abdurrahman Yazıcı'nın annesi AyÅŸe ve amcası Kasım Yazıcı elim bir Trafik kazası sonucu vefat etti, Babası, Yengesi, Bir yakınları yaralı, tedavileri devam ediyor, Acil ÅŸifalar dileriz.
Edinilen bilgilere göre Bölümlü Beldesi Aksaray Mahallesi'nde meydana gelen olayda Abdurrahman Yazıcı (65) yönetimindeki 61 FK 571 plakalı araç kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

    

Kazada araçta bulunan Kasım Yazıcı (53) (Abdurrahman yazıcının Amcası) olay yerinde hayatını kaybederken olayda yaralanan AyÅŸe Yazıcı (62) (Abdurrahman yazıcının annesi) ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Abdurrahman Yazıcı (65), Selma Yazıcı (50) ve Åžükriye Saygın (45) acil 112 ekipleri tarafından Of Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ä°lk tedavileri yapılan yaralılar Trabzon'a sevk edildi. 

Olay yerinde hayatını kaybeden Kasım Yazıcı'nın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Of Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken yolda hayatını kaybeden Ayşe Yazıcı'nın naaşı da Of Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı


Bölümlü'de kaza, 2 ölü 3 yaralı ile yukselyasar.

DeÄŸerli  Güzel Dost Abim  , Rabbim sabır versin, Her zaman her yerde verdiÄŸin mesajlar çok deÄŸerliydi, Allah'ın takdiri elden bir ÅŸey gelmez, tekrar sabırlar dileriz. Çok zor  evet çok zor.
NOT: TAZÄ°YE VE GEÇMÄ°ÅžOLSUN DÄ°LEKLERÄ°NÄ°Z Ä°ÇÄ°N,
ABDURRAHMAN YAZICI GSM . 0535 477 01 98


 
 
 
 
  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.