Sosyal Medya

SPOR

Trabzonsporlular derneğinden; TFF protestosu perde arkası

Kuzey yıldızı Trabzonsporlular derneği istişare toplantısında başkan Ali Uzunay, TFF protestosu Perde arkasını anlattı



 

Toplantının Konukları Lemi Çelik, Tayfun KahyaoÄŸlu, YaÅŸar AÅŸçıoÄŸlu idi, AÅŸçıoÄŸlu rahatsızlığı gerekçesi ile toplantıya katılamayacağını beyan ederek katılmadı.

Yeni yılda Temiz bir liÄŸ için gelin birlikte yürüyelim diyen Trabzonlu Gurbetçi Gençler Yeni yılın ilk gününde Sessiz yürüyüÅŸ ve Basın açıklaması düzenledi.

("1 Ocak 2012, Temiz LÄ°G Ä°çin YÜRÜYEDUR" Protesto YürüyüÅŸüne Trabzonlular gibi bütün sporseverlerin katılmasını bekliyoruz) BaÅŸlığı ile sporseverlerimize duyurduÄŸumuz basın açıklamasının perde arkası.

03 Nisan 2012 tarihinde toplanan Kuzey yıldızı Trabzonsporlular derneÄŸi istiÅŸare toplantısında baÅŸkan Ali Uzunay, TFF'yi Åžike konusunda duyarsızlığını protesto etme, Adalet için kanunları uygulamasını hatırlatmak adına Taksimde miting kararı alındı, Daha valilikten müsaade almadan malüm medya Trabzonsporluların Taksim Mitingi Valilik tarafından yasaklandı, haberleri servis edilmeye baÅŸlandı.

Kamuoyunda "Taksim'de yüzbinlerce Trabzonsporlu" korkusu pompalanmaya baÅŸlandı, bide baktıkki protesto Ä°stinye TFF önüne alınmış, Biz bu konuda "Tertip komitesi satıldı" ÅŸeklinde haber ve paylaşımlar yaptık, Ä°stinye sırtlarındaki Federasyon önüne toplu ulaşım imkanı yok, kış kıyamet, millet oraya gelemez dedik.

Ä°ÅŸte bu ihanetin perde arkasını bu gün BaÅŸkan Ali Uzunay'dan dinledik.
Üç saat süren istiÅŸare toplantısının O bölümü aÅŸağıdaki videodan izleyiniz

TAKSÄ°M MÄ°TÄ°NGÄ° ÜZERÄ°NE OYNANAN OYUNLAR, TS BU ÜLKENÄ°N SPOR KULÜBÜ DE?Ä°L MÄ°? , TRABZONLULAR TÜRKÄ°YE Ä°ÇÄ°N TEHDÄ°T MÄ° OLUÅžTURUYOR
AÇIKLAMA VÄ°DEOSU AÅžA?IDA


Not: Ä°stiÅŸare toplantısının büyük bölümü yayın için hazırlanıyor, Buradan izleyebilirsiniz, Toplantıya katılan Lemi Çelik'in Trabzonspor hatıraları çok ses getirecek türden, Ä°stanbuldan Trabzonspor nasıl görülüyor, izleyeceksiniz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.