Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

Pazar'ın Kurtuluşu İstanbul'da da kutlandı

Pazar?ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılı münasebetiyle İstanbul Pazarlılar Birliği Derneği tarafından da bir kutlama etkinliği düzenlendi.



Pazar'ın Kurtuluşu İstanbul'da da kutlandı

Pazar’ın düÅŸman iÅŸgalinden kurtuluÅŸunun 94. yılı münasebetiyle Ä°stanbul Pazarlılar BirliÄŸi DerneÄŸi tarafından da bir kutlama etkinliÄŸi düzenlendi.

Pazarlılar BirliÄŸi DerneÄŸi tarafından, Pazar’ın düÅŸman iÅŸgalinden kurtuluÅŸunun 94. yılı münasebetiyle Ä°stanbul’daki dernek binasında düzenlenen etkinlikte, Ä°stanbul’da yaÅŸayan Pazarlılar, bir araya gelip hasret giderdiler.

Bürokrasi, siyaset, iÅŸ dünyası ve STK’larda önemli görevlerde bulunan birçok Pazarlının katıldığı programda açılış konuÅŸmasını yapan Ä°stanbul Pazarlılar BirliÄŸi DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°brahim Konan, “Bugün ilçemiz Pazar’ın kurtuluÅŸunun 94. yıldönümünü kutlamak, Pazarımızı ve bütün memleketimizi kurtarmak için canları pahasına savaÅŸan atalarımızı yâd etmek için toplandık. Bize bu vatanı emanet eden Mustafa Kemal Atatürk baÅŸta olmak üzere KurtuluÅŸ Savaşı mücadelesini veren tüm atalarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. DüzenlediÄŸimiz bu kutlama organizasyonuna katılan tüm hemÅŸerilerime canı gönülden teÅŸekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha tüm hemÅŸerilerimizden Pazarımızın Ä°stanbul’daki evi olan Nabizade Konağına sahip çıkmalarını ve daha çok ziyaret etmelerini rica ediyorum” dedi.

Sohbet ve ikramlarla devam eden etkinlik, kemençe ve tulum eÅŸliÄŸinde oynanan horonlarla sona erdi.

pazarinkurtulusu04.jpg

pazarinkurtulusu09.jpg

pazarinkurtulusu14.jpg

pazarinkurtulusu15.jpg

pazarinkurtulusu16.jpg

pazarinkurtulusu17.jpg

pazarinkurtulusu23.jpg

pazarinkurtulusu26.jpg

pazarinkurtulusu32.jpg

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.