Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

Trabzon fikir kulübü hamsi günün kutladı

Trabzon Fikir Kulübü 4. Dünya Hamsi Günü'nü 200 kişilik seçkin davetli listesinin hazır bulunduğu bir boğaz gezisi ile kutladı.



1999 yılından bu yana Trabzon adına lobi faaliyetleri yapan Trabzon Fikir Kulübü 4 Åžubat Cumartesi günü düzenlediÄŸi bir boÄŸaz gezisi ile 4. Dünya Hamsi Günü'nü kutladı. Medya, bürokrasi, sanat ve iÅŸ dünyasından 200 kiÅŸilik davetlinin katıldığı boÄŸaz manzaralı yemek geminin saat 14:00 de KabataÅŸ Ä°DO iskelesinden hareket etmesi ile baÅŸladı.
Konuklara ızgara, tava ve hamsili pilav ile Trabzon’dan özel getirtilen Beton helva'nın ikram edildiÄŸi yemeÄŸe kemençe üstadı CoÅŸkun TiryakioÄŸlu da ezgileri ile eÅŸlik etti.

TRABZON FİKİR KULÜBÜ DÜNYA HAMSİ GÜNÜ'NÜ KUTLADI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldukça keyifli geçen yemeÄŸe Yazar Sadık Albayrak, Ahmet Ümit, Salih Tuna, Eski Milletvekili Süleyman Gündüz, Bloomberg Tv'den Alper Kotaman, Atv'den ErdoÄŸan AktaÅŸ, Ahaber'den Cengiz Er ve Ali DeÄŸermenci, Karikatürist Mehmet ÇaÄŸçaÄŸ, Sumela'nın ÅŸifresinin yönetmeni Adem Kılıç, Oyuncu Alper Kul ve senarist Yılmaz OkumuÅŸ, Leyla ile Mecnun dizisinin yönetmeni Eyüp Boz ve Metin BalekoÄŸlu katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yemekte kısa bir konuÅŸma yapan Trabzon Fikir Kulübü kurucusu Yavuz SALTIK yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bilgi vererek yemeÄŸin düzenlenmesine öncülük eden Ä°DO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, Ä°ÅŸ Adamı Muammer Saka ve Kamil AlioÄŸlu'na teÅŸekkür etti. Yavuz Saltık, büyük bir merakla beklenen bir sonraki buluÅŸmanın Mayıs ayında gerçekleÅŸeceÄŸini de sözlerine ekledi. Davetlilerin canını sıkan tek ÅŸey ise gemide izledikleri Antalyaspor-Trabzonspor maçının sonucu idi.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6y4fGfarEwCZMZTz6EobcJbwmjCo62e37F0kwqKWkoD76vqZ203uNXpKQdg

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.